به گزارش ایرنا، پرویز کولانی عصر سه شنبه در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر، رابطان پژوهشی مدارس و دانش آموزان برتر این شهرستان اظهار کرد: علم بدون تحقیق و پژوهش فایده ایی ندارد و راه پیشرفت کشورها بر مبنای تحقیق و پژوهش است.
به گفته وی، نباید به پژوهش و تحقیق به عنوان یک موضوع سطحی نگاه کرد چرا که امروزه خلاء پژوهش های کاربردی در نظام آموزشی بویژه حوزه مدارس و دانشگاه محسوس است.
کولانی اضافه کرد: باید دانش آموزان را از مقاطع پایین با روش های تحقیق و پژوهش آشنا کرد چون تحقیق در مورد یک موضوع باید بر اساس یافته های خود محقق باشد و کپی و تقلید کردن از پژوهش دیگران بی فایده است و ماهیت تحقیق و پژوهش از دست می رود.
وی با اشاره به اینکه باید تحقیق و پژوهش را به عنوان یک اصل قرار داد، یادآور شد: اگر فردی تمام مدارج علمی را بدست آورد اما تحقیق و پژوهش را به معنی واقعی و کاربردی در دستور کار خود قرار ندهد بی سواد است و برای جامعه سودی ندارد.
مدیر آموزش و پرورش قروه نیز در سخنانی گفت: موفقیت و توسعه پژوهش در هر جامعه نیازمند گسترش رویکرد پژوهشی است و هر جامعه ای به گسترش رویکرد و نگاه مثبت و حمایتی نیاز دارد.
حسین الماسی افزود: نوع و سطح فعالیت‌های پژوهشی یکی از شاخص‌های اصلی توسعه و پیشرفت محسوب می‌شود و پژوهش یکی از محورهای مهمی است که ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور به شمار می رود.
وی تاکید کرد: توسعه پژوهش بسترهای مناسب را برای بروز خلاقیت، ارتقای سطح کیفی و کمی فعالیت های جامعه و در نهایت بکارگیری نتایج تحقیقات در فرآیندهای توسعه صنعتی و اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و علمی کشور را فراهم می سازد.
مسئول پژوهش سرای امام خمینی (ره) قروه نیز از برگزاری سومین دوره مسابقه بزرگ علمی - سرگرمی دانش آموزی با شرکت 645 دانش آموز دختر و پسر مقاطع متوسطه اول و دوم در قالب 145 تیم خبر داد.
علاء الدین بختیاری گفت: امروز از سه پژوهشگر فرهنگی برتر استانی، هشت پژوهشگر فرهنگی برتر شهرستانی و 35 همکار فرهنگی به عنوان رابطین پژوهش تجلیل می شود.
وی با اشاره به کسب رتبه کشوری توسط تیم پژوهشگران برتر دانش آموزی شهرستان قروه افزود: یک تیم رتبه اول مسابقات جهانی نور گرامیداشت پروفسور جکی یینگ بانوی دانشمند مسلمان برگزیده جایزه مصطفی (ص) و تیم دیگر رتبه اول سومین جشنواره زیست فناوری کسب کردند.
بختیاری با اشاره به کسب رتبه های استانی توسط پژوهشگران برتر دانش آموزی قره ای یادآور شد: در نوزدهمین جشنواره خوارزمی با شرکت 112 دانش آموز قروه ای، 10 نفر به مرحله استانی و یک نفر به مرحله کشوری راه یافت.
وی اظهار کرد: در هشتمین المپیاد نانو با حضور 403 شرکت کننده از این شهرستان، چهار نفر به عنوان برتر به المپیاد استانی معرفی شدند.
شهرستان قروه 22 هزار و 145 دانش آموز دارد که در 225 مدرسه با 981 کلاس درس مشغول تحصیل هستند، قروه در 90 کیلومتری شرق سنندج واقع شده است، در پایان این همایش از پژوهشگران برتر، رابطان پژوهشی و دانش آموزان برتر تجلیل شد.
خبرنگار: سارا صالحی ** انتشار: مجید سلیمانی
7345/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.