به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کردستان، آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی در دیدار با مشاور وزیر و مسئول امور فرهنگی و دینی وزارت نیرو سرمایه گذاری در زمینه آب و برق در استان را ضروری دانست و افزود: درآمدزایی از منابع ارزشمند و تولید ارزش افزوده از این منابع ضروری است.
وی اقدامات وزارت نیرو در مهار آبها را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بخشی از آب مورد نیاز کردستان باید در داخل استان مصرف شود.
وی با اشاره به اینکه وزارت نیرو نقش مهمی در توسعه و اشتغال استان دارد اظهار کرد: وزارت نیرو با تخصیص آب و برق به صنعت، کشاورزی، باغداری، دامپروری و شیلات می تواند زمینه اشتغال و توسعه پایدار استان را فراهم کند.
در ادامه این دیدار، مشاور وزیر و مسئول امور فرهنگی و دینی وزارت نیرو از وزارت نیرو به عنوان زیربنایی ترین و اساسی ترین وزارت خانه های کشور نام برد و گفت: از آنجا که اساسی ترین نیاز مردم نیاز آب و برق است این وزارتخانه در سخت ترین شرایط، آب و برق کشور را تامین می کند.
حجت الاسلام یزدان پرست با بیان اینکه در سال های اخیر در کشور با کمبود بارش مواجه بودیم افزود: این مجموعه منسجم و پویا با بهره گیری از نیروهای متخصص در دشوارترین شرایط توانسته آب و برق کشور را تامین کند.
وی وظایف تخصصی وزارتخانه در زمینه تامین آب و برق را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این وزارتخانه به دور از سیاسی کاری در امورات فرهنگی و مذهبی فعالیت های قابل توجهی انجام داده است.
وی کردستان را یکی از استان های مهم کشور برشمرد و ادامه داد: وزارتخانه از لحاظ فرهنگی توجه ویژه ای به استان کردستان دارد.
رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان کردستان نیز در این نشست، بارندگی سال های گذشته در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: امید است با برنامه ریزی های انجام شده در این حوزه سال آینده با مشکل در تامین آب و برق کردستان مواجه نشویم.
اقبال شانظری فرهنگ سازی و آگاهی بخشی در زمینه صرفه جویی و مصرف بهینه آب در استان را مطلوب دانست و افزود: مردم استان کردستان باید مصرف بهینه آب را سرلوحه کاری خود قرار دهند.
استان کردستان با میزان بارندگی سالانه 540 میلیمتر (2برابر میانگین کشوری)، 4.3 میلیارد متر مکعب حجم منابع آب سطحی را دارد.
سه دشت بزرگ استان کردستان شامل دشت های قروه، دهگلان و چهاردولی به دلیل کاهش سطح آب های زیرزمینی جزء دشت های ممنوعه محسوب می شود.
اکنون 100 درصد جمعیت شهری استان زیر پوشش آب و فاضلاب استان کردستان قرار دارند.
سالانه 107 میلیون متر مکعب آب شرب مورد نیاز در کردستان تولید می شود، در حال حاضر 319 هزار و 898 اشتراک آب و فاضلاب در استان واگذار شده است.
60 هزار منبع آبی در استان وجود دارد که شامل 38 هزار دهنه چشمه و 15 هزار حلقه چاه و سایر منابع مانند قنات، نهر، موتور تلمبه و ایستگاه پمپاژ است.
***خبرنگار: شیوا اردلان منش** انتشار: امید بهمنی
7352/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.