امید محمودی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تا کنون 62 کانکس در 2 روستای زلزله زده جابری و نیل‌قادر در حدفاصل بین شهرستان های سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی استان کرمانشاه نصب شده است افزود: به صورت میانگین 10 دستگاه کانکس در این روستاها نصب شده و همچنین در هر روز 10 دستگاه ساخته و به مناطق زلزله زده حمل می شود.
به گفته وی، اعضای سازمان نظام مهندسی استان با همکاری خیرانی از استان های تهران، اصفهان و کردستان از دومین روز حادثه زلزله در استان کرمانشکاه تلاش های خود به منظور تهیه کانکس برای اسکان موقت آسیب دیدگان را آغاز کرده اند و تاکنون هزینه بیش از 200 دستگاه تامین شده است.
وی ادامه داد: رانندگان استان اصفهان همچنین برای انتقال کانکس ها به مناطق زلزله زده هزینه ای دریافت نمی کنند و خیری دیگر از این استان نیز هم اکنون به دنبال شناسایی یک محل برای احداث مجتمع درمانی در 250 متر مربع طبق صلاحدید مسئولان ذیربط است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان گفت: این خیر مکان نمایی، احداث و مقدمات فنی آن را بر عهده سازمان نظام مهندسی کردستان محول کرده و این سازمان نیز با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان که مقیم بازسازی قسمتی از مناطق آسیب دیده زلزله است این ماموریت را انجام می دهد.
محمودی افزود: خیران این سه استان حدود 400 میلیون ریال وجه نقد دیگر برای تهیه لوازم مورد نیاز اسکان موقت آسیب دیدگان زلزله کرمانشاه را به حساب این سازمان واریز کرده و 300 میلیون ریال دیگر نیز در چند روز آینده واریز می شود.

** برقرسانی به 10 روستای مناطق زلزله زده توسط اعضای یک انجمن مهندسی کردستان
به گفته وی، 12 عضو انجمن پیمانکاران برق کردستان در نخستین روز وقوع حادثه به صورت خودجوش به همراه 2 دستگاه جرثقیل در منطقه ثلاث باباجانی حضور یافته و تاکنون کار برق رسانی در 10 روستا را به پایان رسانده اند.
وی ادامه داد: جمعی از خیران استان اصفهان در نظر دارند با اهدای چرخ خیاطی در مناطق روستایی زلزله زده نسبت به آموزش آنان برای راه اندازی چند کارگاه تولیدی اقدام کنند.
وی افزود: خرید محصولات این کارگاه ها توسط خود خیران و توزیع آن در سطح کشور از دیگر برنامه های آنان است.
نظام مهندسی ساختمان کردستان پیش از این سازمان نظام مهندسی استان کردستان تعداد 90 دستگاه خودرو شامل مواد خوراکی و بهداشتی، وسایل گرمایشی، چادر و پتو در روزهای نخست به روستاهای آسیب دیده دشت ذهاب ارسال کرده بود.
در اقدامی دیگر تعداد چهار انبار در سنندج را به منظور ارسال مواد لازم برای زلزله زدگان در هفته ها و ماه های آتی آماده کرده تا بتدریج و طبق اعلام نیاز هلال احمر و سایر دستگاه های امدادی به مناطق آسیب دیده ارسال شود.
زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب مرکز کرمانشاه رخ داد که تاکنون 444 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به هفت شهرستان و بیش از یک هزار روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
در این زلزله حدود 30 هزار واحد مسکونی به طور کامل تخریب و یا دچار خسارت کلی و جزئی شده است.
خبرنگار: حسن حسین زاده ** انتشار: امید بهمنی
3034/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.