به گزارش ایرنا، محمد دره وزمی عصر یکشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی شهرستان قروه اظهار گرد: 60 طرح دارای جواز تاسیس و نیمه فعال از صفر تا 100 درصد پیشرفت در حوزه صنعت، معدن و تجارت قروه وجود دارد.
وی افزود: حدود 24 طرح از این تعداد پروانه بهره برداری ندارند، 13 طرح پیشرفت فیزیکی با بیش از 60 درصد در حال احداث هستند و 11 طرح بدون گرفتن پروانه بهره برداری فعالیت می کنند.
به گفته وی، برخی از واحدهای تولیدی که پیشرفت فیزیکی 100 درصدی دارند بدون اینکه پروانه بهره برداری داشته باشند در حال تولید هستند که باید اعلام کنیم تولید بی نام و نشان معنایی ندارد و چگونه این تولید کنندگان بازاریابی می کنند وقتی زیر چتر حمایتی هیچ سازمانی نیستند.
دره وزمی با بیان اینکه اولویت اول و نیاز کشور توجه به تولید و رونق تولید داخلی است، تاکید کرد: این امر منجر به ایجاد اشتغال، افزایش تولید ناخالص، افزایش درآمد و تولید ثروت و افزایش سرانه می شود و جامعه را از حالت ناتوان به جامعه توانمند و پویا تبدیل می کند.
وی یادآور شد: در ذهن همه مولفه های درگیر تولید و اشتغال شعار سال نهادینه نشده در حالیکه تحقق شعار فقط وظیفه دستگاه اجرایی خاصی نیست بلکه وظیفه همه مولفه های درگیر، واحدهای تولیدی و بانک ها است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: از 95 واحد تولیدی قروه در بخش صنعت، 54 واحد فعال با ظرفیت بالای 50 درصد، 17 واحد نیمه فعال با ظرفیت زیر 50 درصد و 14 واحد راکد هستند.
وی با تاکید بر اینکه سوله خالی جزء واحد تولیدی محسوب نمی شود، گفت: کارگاه های تولیدی که دارای تجهیزات و ماشین آلات هستند ولی بدلایلی از جمله نبود سرمایه در گردش، مشکل تکنولوژی، نبود انگیزه، تولید آنها متوقف است که می توان مشکل آنها را با پرداخت تسهیلات و پروانه بهره برداری بر طرف و به چرخه کار و تولید باز گرداند.
دره وزمی با اشاره به اینکه در سال گذشته 14 واحدهای تولیدی شهرستان قروه برای دریافت تسهیلات در سایت بهین یاب ثبت نام کردند، افزود: چهار واحد تولیدی موفق به دریافت تسهیلات شدند.
به گفته وی، از ابتدای سال 96 تاکنون 2 واحد تولیدی به مبلغ 125 میلیارد ریال تسهیلات گرفته اند و واحدهای تولیدی تایید شده در سایت بهین یاب به بانک های عامل معرفی می شوند تا تسهیلات به آنها پرداخت گردد.
وی از اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قروه خواست به صورت روزانه طی تماس با مجریان طرح ها و واحدهای تولیدی مشکلات آنها را پیگیری کند.
فرماندار قروه هم در این نشست گفت: حل موانع تولید و اشتغال یکی از مهمترین وظایف مسئولان است و در این زمینه بجای دست انداز ایجاد کردن و سرعت گیر قرار دادن، بهتر است بدنبال راهکارهای تسهیل گر در تولید باشیم.
پرویز کولانی اظهار کرد: برای احداث شهرک های صنعتی هزینه هایی شده اما عدم آماده سازی زیر ساخت ها باعث بی میلی و عدم تمایل سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای استقرار در این شهرک ها است.
به گفته وی، فعال کردن واحدهای تولیدی که غیر فعال شده اند در این شهرستان در اولویت است و باید تلاش کرد واحدهای تولیدی که با ظرفیت کم کار می کنند با تمام ظرفیت در حوزه تولید کار کنند و واحدهای راکد نیز فعال شوند.
کولانی اظهار کرد: نبود سرمایه در گردش یکی از مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی به شمار می رود که باید با پرداخت تسهیلات بانکی مشکل این واحدها را بر طرف کرد.
خبرنگار: سارا صالحی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7345/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.