دکتر کیومرث ایراندوست در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به اینکه برپایی دانشکده هنر و معماری از جمله اهداف پیشرو مدیران و دانشگاهیان دانشگاه کردستان بوده است، گفت: دانشکده هنر و معماری در زمستان 1392با جدا شدن از دانشکده مهندسی کار خود را آغاز کرد.

وی تعداد دانشجویان دانشکده در آغازین سال فعالیت را 320 نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد در دو گروه معماری و شهرسازی و در مقطع کارشناسی ارشد (کارشناسی معماری، کارشناسی شهرسازی، ارشد معماری، ارشد برنامه‌ریزی شهری) مشغول به ادامه تحصیل شدند.

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان با بیان اینکه در حال حاضر، برنامه توسعه ۱۰ ساله دانشکده تدوین شده است، گفت: در این برنامه بر اساس نیازها و توان‌های بومی و سیاست‌ها و راهبردهای دانشگاه، استان و کشور، راه‌اندازی چندین رشته جدید در مقاطع مختلف در دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان در نظر گرفته شده است.

ایراندوست با اشاره به پیشرو بودن دانشکده هنر و معماری در آموزش، تولید و ترویج علم، فرهنگ، و هنر، خاطرنشان کرد: دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان در منطقه و کشور دارای جایگاه ممتازی است که این امر با حضور اساتید متعهد، فرهیخته، آزاداندیش و کارآفرین عینیتی دو چندان یافته است .

وی در خصوص ساختمان دانشکده هنر و معماری، توضیح داد: این ساختمان مطابق با استانداردهای طراحی فضاهای آموزشی و اختصاصی جهت رشته‌های آموزشی این دانشکده و طراحی همسو با هویت ویژه دانشکده هنر و معماری، ساخته شده است.

رئیس دانشکده هنر و معمار، با اعلام اینکه فاز نخست این دانشکده با مساحت مجموع چهار هزار و 600 متر مربع به بهره‌برداری رسیده است، گفت: ساخت فازهای دو و سه نیز در مساحت حدود چهار هزار متر مربع در برنامه آتی دانشگاه کردستان گنجانده شده است .

وی با بیان اینکه استادان فعال دانشکده در هر سه رشته شهرسازی، معماری و موسیقی مشغول به ارائه خدمات آموزشی هستند، گفت: در گروه معماری پنج نفر استاد یار، در گروه شهرسازی سه نفر دانشیار و یک نفر مربی و در گروه موسیقی نیز دو نفر مربی در این دانشکده حضور دارند و همزمان جذب استادان در رشته شهرسازی، طراحی شهری، موسیقی و پژوهش هنر در دستور کار دانشکده قرار دارد.

ایراندوست امکانات آموزشی دانشکده را شامل کلاس درس، آتلیه، کارگاه شهرسازی، آمفی تئاتر، نمایشگاه و سالن دفاع دانست و عنوان کرد: سایر امکانات رفاهی و آموزشی دانشکده شامل بوفه، ویدیو پروژکتور و برد هوشمند است .

وی در خصوص اهم فعالیت‌های جانبی دانشکده خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی معماری، سمینار و جلسات آموزشی، برگزاری سمینارهای شهرسازی و همایش بین‌المللی، دعوت از اساتید موسیقی و چاپ نشریه تخصصی گروه شهرسازی از دیگر فعالیت‌های دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان است.

 

48

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 779028
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.