عبدالحمید احمدی شامگاه یکشنبه در حاشیه نشست با روسای هیات های ورزشی و مدیران سمن های کردستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اجرای این طرح، استانداردسازی برنامه های آموزشی فدراسیون های ورزشی انجام شده است.
وی تاکید کرد: بدنبال این هستیم که آموزش در فدراسیون های ورزشی را به پودمان های آموزشی و دوره های پودمانی منجر به مدارک رسمی آموزش عالی کشور تبدیل کنیم.
احمدی به بحث آموزش به مربیان در حوزه اخلاق در ورزش نیز اشاره کرد و یادآور شد: برای اجرای این برنامه نیز، به تازگی سه جلد کتاب تدوین شده و در هفته آینده هم دوره آموزشی مدرسان اخلاق ورزشی در مشهد برگزار می شود.

** ساختارهای لازم برای اجرایی شدن نظام نامه فرهنگی ورزش کشور ایجاد شده است
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان به تصویب نظام نامه فرهنگی ورزش کشور از سوی شورای انقلاب فرهنگی اشاره و اظهار کرد: پیگیر اجرای این نظام نامه بوده و ساختارهای لازم را برای اجرایی کردن آن ایجاد کرده ایم.
احمدی از فعال بودن کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور و کمیته فرهنگی فدراسیون های ورزشی خبر داد و گفت: آیین نامه و دستورالعمل هایی که برای اجرای این نظام نامه نیاز داشتیم تدوین شده و پیگیری، هماهنگی و نظارت جدی در حوزه فرهنگی ورزش کشور نیز در حال انجام است.
وی به حوزه ورزش همگانی و بحث فرهنگ سازی ورزش در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: از طریق نهادهای مربوطه و هماهنگی با صدا وسیما و سایر دستگاه های اجرایی، پیگیر ایجاد امکانات و زیرساخت های لازم برای این امر هستیم.
احمدی ابراز امیدواری کرد در طول یک روند چهارساله، آمار ورزش های همگانی به بیش از 35 درصد جمعیت کشور برسد.
معاون وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه در حوزه ترویج ارزش های فرهنگی و اخلاقی در ورزش، بحث مشارکت اجتماعی جامعه ورزشی را دنبال می کنیم، ادامه داد: هر فدراسیون علاوه بر فعالیت های ورزشی، نقش فرهنگی و اجتماعی را نیز ایفا می کند.
احمدی اشاره ای هم به سیاست معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در ترویج فرهنگ پهلوانی در ورزش و ورزش های ملی، بومی و محلی، داشت و یادآور شد: کارگروه ویژه ای برای ترویج ورزش بانوان و توجه به ارزش های فرهنگی ورزش بانوان فعال شده تا به مسئولیت های خود عمل کنند.
به گفته وی، در حوزه توجه به موضوعات محیط زیستی در ورزش، کارهای خوبی انجام شده و وزارت ورزش و جوانان دبیرخانه کمیته سلامت را هم برای سهیم بودن در حوزه سلامت، تشکیل داده است.

** افزایش 35 درصدی اعتبارات حوزه فرهنگی و آموزشی وزارت ورزش و جوانان در سال 96
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه در مجموع این حوزه در سال های گذشته با محدودیت اعتبار مواجه بوده است، افزود: این اعتبارت در سال 96 نسبت به سال گذشته بیش از 35 درصد افزایش یافته است.
احمدی ادامه داد: امیدواریم با رایزنی با وزارتخانه، سقف اعتبارات به حدی برسد که بهتر بتوان از برنامه های آموزشی و فرهنگی ادارات کل و فدراسیون های ورزشی، حمایت کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت سمن ها در سطح کشور هم اشاره کرد و گفت: در این حوزه، کیفیت و تعداد سمن ها هر 2 مهم است و البته تاثیر گذاری شان منوط به برخوردار بودن آنها از فعالیت های کیفی است.
احمدی لازمه فعال بودن سازمان های مردم نهاد را تشویق جوانان به مشارکت در امور اجتماعی دانست و اضافه کرد: امیدواریم طی چهار سال آینده، تعداد سمن ها در کشور به بیش از پنج هزار برسد تا جوانان بیشتری در حوزه های فرهنگی و اجتماعی به فعالیت بپردازند.
به گزارش ایرنا، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان، روز یکشنبه در سفر به سنندج، کلنگ احداث خانه جوان را بر زمین زد و مجتمع هنر و رسانه این شهر را نیز افتتاح کرد.
شرکت در نشست صمیمی با روسای هیات های ورزشی کردستان و مدیران سازمان های مردم نهاد استان از دیگر برنامه های امروز عبدالحمید احمدی به سنندج بود.
هم اکنون جمعیت جوان 15 تا 29 سال کردستان، حدود 425 هزار نفر است و 23 سازمان مردم نهاد در کردستان مشغول به فعالیت هستند.
بر اساس سرشماری سال 95، استان کردستان با جمعیت یک میلیون و 603 هزار و 11 نفر، دارای 10 شهرستان، 29 شهر، 31 بخش، 86 دهستان و یک هزار و 697 روستای دارای سکنه است.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار: مجید سلیمانی
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.