به گزارش خبرنگار ایرنا ماموستا سید احسن حسینی در خطبه های این هفته نماز جمعه سنندج افزود: مردم می توانند کمک های نقدی خود را به حساب 1114 بانک ملی واریز کرده و در این کار خداپسندانه سهیم باشند.
وی ظلم های چند ماه اخیر در حق مسلمانان میانمار را بسیار دردناک دانست و گفت: همگی وظیفه داریم از بعد مادی و معنوی این مردمان ستمدیده را یاری دهیم زیرا مورد تعدی ارتش و دولت نژاد پرست و ظالم میانمار قرار گرفته اند.
وی کمک به مردم آواره میانمار در مرز بنگلادش را بسیار ارزشمند خواند و اظهار کرد: از خداوند می خواهیم کسانی را که دشمن اسلام و مسلمانان هستند، نابود کرده و شر آنان را از سر مسلمانان و انسان های مظلوم بردارد.
امام جمعه موقت سنندج به سالروز شهادت امام حسن مجتبی نیز اشاره کرد و گفت: علما و مردم کُرد و اهل سنت، ارزش بسیار والایی برای امام حسن(ع) قائل هستند و از ایشان با احترام خاصی یاد می کنند.
ماموستا حسینی، ائمه و فرزندان پیامبر(ص) را کشتی نجات مسلمانان دانست و اضافه کرد: بدون شک پیروی از اخلاق و رفتار این بزرگان ما را به بهشت برین رهنمون خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از خطبه ها به موضوع انصاف پرداخت و یادآور شد: پیامبر نور و رحمت(ص) همواره مسلمانان و انسان های مومن را به رعایت انصاف نسبت به خود سفارش فرموده است.
وی با بیان اینکه خداوند هیچگاه نسبت به بندگانش سخت گیر نبوده است افزود: ما نیز باید نسبت به خود در مسائل مادی و معنوی سهل گیر بوده و از سختگیری غیرضروری بپرهیزیم.
ماموستا حسینی در ادامه انصاف در حق دیگران را نیز از سفارشات پیامبر(ص) ذکر کرد و گفت: باید نسبت به مردم منصف بوده و از تهمت، غیبت و ظلم در حق آنان اجتناب کنیم.
وی، در عین حال، خود را به سهل تسلیم وسوسه و شیطان کردن را ناپسند خواند و تاکید کرد: آنانکه تسلیم حق باشند و از دستورات پیامبر اسلام پیروی کنند، مطیع شیطان و نفس اماره نخواهند شد.
ماموستا حسینی بیان کرد: انصاف نسبت به دشمن نیز از دستورات پیامبر است چراکه ایشان خود همواره نسبت به مشرکان و دشمنانش، با انصاف و عدالت برخورد می کرد.
به گفته وی انسان مومن باید طبق شرع و آموزه های قرآن نسبت به مخالفان و دشمنان، منصف بوده و از تهمت و افترای بی مورد بپرهیزد.
مسجد جامع سنندج (معروف به دارالاحسان) یکی از مهم‌ترین مساجد شهر سنندج محسوب می‌شود که در سال ۱۲۲۷ هجری قمری توسط امان‌الله خان اردلان ساخته شد.
از خصوصیات عمده مسجد جامع سنندج می‌توان به دکورهای هفت رنگ، آجرهای لعاب کاری شده به جای سنگ کف پوش و نوشتن دو سوم از یک جزء قرآن بر روی کتیبه‌های مسجد اشاره کرد.
خبرنگار: وریا کرمی**انتشار دهنده: امید بهمنی
7355/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.