تورج سعیدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این میزان غرامت از محل ماده 10 و 12 اعتبارات دولتی تامین شده و تا پایان سال به کشاورزان خسارت دیده که محصولات خود را نزد این صندوق بیمه کرده اند، پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته (96 – 95) بیش از 770 هزار پرونده بیمه ای در کشور تشکیل شد، افزود: همزمان با پایان سال زراعی تعیین تکلیف میزان خسارت پرونده های تشکیل شده آغاز شد و تاکنون 54 هزار پرونده به نتیجه نهایی رسیده است.
به گفته وی، مبلغ نهایی خسارت وارد شده به 54 هزار پرونده حدود 500 میلیارد ریال برآورد شده است و بررسی سایر پرونده ها نیز تا پایان مهرماه انجام و تعیین تکلیف می شود.
سعیدی از افزایش 2 درصدی بهره برداران بیمه شده در سال زراعی 96 – 95 نبست به سال 95 – 94 در کشور خبر داد و تاکید کرد: دولت با همکاری نمایندگان مجلس به منظور افزایش تعداد بهره برداران تحت پوشش اقدام به ایجاد خط اعتباری ویژه ای در برنامه بودجه کشور بر اساس برنامه ششم توسعه کرده است.
به گفته عضو هیات مدیره صندوق بیمه کشاورزی، بر این اساس در قانون برنامه بودجه سال آینده، این خط اعتباری با تخصیص 100 درصدی ایجاد می شود تا دولت بتواند حمایت های خود از کشاوزران کشور را به سهولت انجام دهد.
سعیدی ادامه داد: طرح بیمه پایه که طرحی نوین در این صندوق است نیز در سال زراعی جاری در تمام کشور اجرایی می شود که طی آن کشاورزان با کمترین هزینه، بالاترین میزان غرامت را در هنگام بروز خسارت دریافت می کنند.
به گزارش ایرنا، صندوق بیمه کشاورزی کشور هم اکنون سابقه 30 ساله دارد و 30 درصد از بهره برداران عرصه کشاورزی را تحت پوشش خود قرار داده است، این صندوق با اجرای طرح بیمه پایه به دنبال ارتقای بهره برداران تحت پوشش به 70 درصد است.
وزیر جهاد کشاورزی پیشتر گفته بود: پوشش 100 درصدی بیمه محصولات کشاورزی در کشور نیازمند 30 تا 40 هزار میلیارد ریال سرمایه در سال است.
خبرنگار: حسن حسین زاده ** انتشار: مجید سلیمانی
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.