استاندار کردستان فاصله سنی و اختلاف سلیقه برنامه‌ریزان و جوانان به عنوان مخاطبان برنامه ها را دلیلی بر عدم استقبال جوانان از برنامه ها دانست وگفت: ما باید براساس هنجارهای قابل قبول جامعه برنامه های متناسب با روحیه و علاقه جوانان ارائه کنیم.

به گزارش ایلنا، عبدالمحمد زاهدی امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان که با موضوع اوقات فراغت برگزار شد، گفت: اکثر مخاطبان این برنامه ها دانش آموزان و دانشجویان هستند که بخش عمده سال را مشغول تحصیل هستند و دغدغه ذهنی دارند به همین دلیل باید برنامه های اوقات فراغت در راستای شادابی و آماده سازی آنان برای سال تحصیلی آینده باشد.

وی مشکل ساختاری و تکراری و روتین بودن برنامه ها را 2 مشکل اساسی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی حوزه جوانان دانست و گفت: چند سازمان و دستگاه اقدامات موازی انجام می دهند در حالی که هدف ها با هم منطبق نیستند و به دلیل عدم تقسیم کار برنامه های آنها با هم همپوشانی دارد.

زاهدی ادامه داد: از سوی دیگر برنامه‌ها روتین و تکراری است و جذابیت ندارد؛ جامعه ایستا نیست بلکه در حال تغییر است. ما هم نمی‌توانیم برنامه امسال را سال آینده نیز اجرا کنیم به همین دلیل باید به دنبال روش‌های غیرمستقیم و تاثیرگذار باشیم.

استاندار تاکید کرد: باید ستاد ساماندهی امور جوانان را به رسمیت بشناسیم و با آن همکاری داشته باشیم تا به جمع بندی اقدامات انجام شده در استان برسیم و با انجام مطالعات لازم و تجدید نظر در برنامه های حوزه جوانان به نتایج مطلوبی برسیم.

زاهدی یادآور شد: کلیه برنامه های ورزشی و غیرورزشی که از سوی دستگاه های مختلف ارائه می شود باید در دبیرخانه ستاد ساماندهی امور جوانان بررسی و هماهنگ شود تا از همپوشانی و تداخل زمانی برنامه ها جلوگیری شود.

وی فاصله سنی و اختلاف سلیقه برنامه ریزان و جوانان به عنوان مخاطبان برنامه ها را دلیلی بر عدم استقبال جوانان از برنامه ها دانست و خاطرنشان کرد: ما باید بر اساس هنجارهای قابل قبول جامعه برنامه های متناسب با روحیه و علاقه جوانان ارائه کنیم.

زاهدی همچنین از عدم هماهنگی دستگاه های مجری برنامه های حوزه جوانان انتقاد و ابراز امیدواری نمود با احیای سازمان ملی جوانان و تفکیک آن از حوزه گسترده ورزش، اقدامات لازم جهت تقسیم کار میان دستگاه‌های متولی انجام شود.

استاندار در پایان در خصوص‌اصرار معاونت جوانان سازمان ورزش و جوانان مبنی بر همکاری دستگاه‌های استان برای تهیه شناسنامه اوقات فراغت جوانان استان، گفت: برای تهیه این شناسنامه باید نیازسنجی دقیق از خواسته های جوانان انجام شود، فعالیت های گذشته مرور و با تحلیل آن میزان موفقیت آنها بررسی شود و با تجدید نظر در برنامه ها به نتایجی برسیم که موجب باور و اعتماد جوانان به شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.