به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در این جلسه با بیان اینکه این تفاهم نامه در راستای هم افزایی منابع در زمینه ارائه خدمات مختلف در مناطق محروم و دور افتاده استان منعقد شده است، افزود: یکی از اهداف اصلی این تفاهم نامه کمک به ساخت و تعمیر منازل مسکونی مناطق محروم استان است.
محمد رسول شیخی زاده اظهار کرد: از دیگر اهداف این تفاهم نامه اجرایی برنامه های مشترک کمیته امداد امام(ره) و سپاه کردستان در زمینه ارائه خدمات مختلف اجتماعی، فرهنگی، درمان و بهداشت و اقتصادی در روستاهای محروم استان است.
وی با بیان اینکه بعد از بنیان گذاری انقلاب اسلامی نهادها و سازمان هایی همچون کمیته امداد، بسیج و سپاه با هدف کمک به رفع محرومیت جامعه ایجاد شد، عنوان کرد: حسن نیت مردم نسبت به مجموعه بسیج و سپاه نشان دهنده تلاش های بی وقفه آنها در خدمت به مردم است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در ادامه افزود: از فعالیت های اصلی این نهاد در مناطق محروم استان که با هدف ایجاد منبع درآمد و همچنین جلوگیری از مهاجرت ساکنان این مناطق به شهرها انجام می شود، ایجاد اشتغال است.
وی با بیان اینکه این کار با استفاده از ایجاد مشاغل خُرد و زودبازده انجام می شود، اظهار کرد: کمیته امداد امام(ره) تلاش می کند با توجه به وجود مشکلات مختلف در مناطق محروم استان، شیب خدمات خود را به این مناطق هدایت کند.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه مجموعه قرارگاه پیشرفت و آبادانی اقدامات موثری در استان ها در زمینه محرومیت زدایی انجام داده است، گفت: در زمینه محرومیت زدایی سپاه در استان به همکاری و مشارکت مردم و هسته های جهادی و همچنین ارگان های دولتی و حاکمیتی نیاز است.
سردار محمد حسین رجبی افزود: انتظار می رود نقش ادارات غیردولتی همچون کمیته امداد امام(ره) که وظیفه اصلی آن کمک به اقشار محروم جامعه است در مناطق محروم استان بیشتر شود و با همکاری و مشارکت این 2نهاد شاهد خدمات بیشتری در این مناطق باشیم.
وی با بیان اینکه یکی از بندهای این تفاهم نامه کمک به ساخت و تامین مسکن نیازمندان در 324 روستای محروم استان است، بیان کرد: در زمینه سایر خدمات مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، بهداشت و درمان و سایر نیازمندی های این مناطق برای یک هزار روستای محروم هدفگذاری شده است.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان ادامه داد: 2شهرستان سروآباد و بیجار جزو مناطقی هستند که بیشترین خدمات در آن انجام خواهد شد برای هریک از این شهرستان ها، چهار دهستان و برای بقیه شهرستان ها نیز هر کدام یک دهستان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: از دیگر خدمات اصلی در این مناطق کمک به بحث توسعه بهداشت و درمان با استفاده از شبکه بهداشت منطقه، کمک به تامین آب شرب مورد نیاز و ساخت راه های ارتباطی مناسب در مناطق صعب العبور است.
7348/6108
**خبرنگار: افسانه گلباغی/**انتشار دهنده: امید بهمنی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.