آوات مکاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این کارگروه با توجه به پتانسیل های طبیعی، وجود تالاب زریبار مریوان و گونه های مختلف پرندگان نادر در این تالاب و سایر نقاط استان راه اندازی شده است.
وی با اشاره اینکه برخی از اعضای این کارگروه در دوره آموزشی در کشور ژاپن شرکت کرده اند گفت: کارگروه پرنده نگری از برنامه های عملیاتی و اجرایی حفاظت از محیط زیست و گونه های جانوری و همچنین توسعه گردشگری طبیعی با موضوع پرنده نگری است.
به گفته وی، این کارگروه می تواند مسیرها و مقاصد جدید برای تورهای پرنده نگری را شناسایی و به طبیعت گردان و علاقه مندان به طبیعت معرفی کند تا نقش بسیار مهمی در حفظ و گسترش طبیعت گردی و حفاظت از پرندگان موجود استان داشته باشند.
رئیس کارگروه توسعه گردشگری و بازاریابی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان با اشاره به اینکه کارگروه پرنده نگری آماده همکاری با سازمان ها و نهادهای مختلف برای توسعه گردشگری است افزود: کردستان از استان های پیش رو در زمینه پرنده نگری در سطح کشور بوده که این موضوع ناشی از وجود انجمن های مردم نهاد و همچنین مردم طبعیت دوست است.
کارگروه تخصصی پرنده نگری متشکل از ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی کردستان و تشکل مردم نهاد چیای سبز مریوان در سال 96 تشکیل شده است.
زیستگاه های پرندگان در منبع آبی طبیعی و مصنوعی و رودخانه های استان مانند پناهگاه حیات وحش زریبار، سدهای شهیدکاظمی سقز، گاوشان، وحدت، سورال، سنگ سیاه، تلوار، گلبلاغ، سیاه زاخ، آزاد و گاران و مناطق مختلف کردستان است.
زمستان سال گذشته در سرشماری زمستانه پرندگان در 13 منبع آبی استان کردستان، در مجموع 18 هزار و 200 قطعه در 22 تیره و 63 گونه سرشماری شد.
3034/6108
**خبرنگار : حسن حسین زاده/**انتشار دهنده: امید بهمنی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.