به گزارش ایرنا جمشید انصاری عصر روز شنبه در نشست هم اندیشی فرهنگیان کردستان با محوریت انتخابات و نفش فرهنگیان در حضور حداکثری در سرای سالمندان سنندج افزود: فرهنگیان هم اکنون قادر به تاثیرگذاری در جامعه ای هستند که مردم آن از گذشته ارزشی والا به جایگاه معلمان قائل می شوند بنابراین قشر فرهنگی باید از این جایگاه خود استفاده کرده تا بتوانند در کنار تشویق مردم به سمت توسعه اقتصادی، جامعه را به سمت تعالی و جلوگیری از فریب کاری سوق دهند.
وی با اشاره به اینکه مردم در مناظره ها کاملا متوجه شدند که پدیده دروغ گویی از سوی برخی از نامزدهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری پیگیری می شود گفت: فردی که در خود توانایی اداره کشور را دیده و نامزد انتخابات شده وقتی دروغگو خطاب می شود نباید پشت صندلی خود بخندد بلکه باید از حرف های خود دفاع کند.
به گفته این فعال سیاسی اصلاح طلب، افزایش هزینه های کشور به 250 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است این درحالی است که هزینه های کشور در سال 92 از 120 هزار میلیارد تومان به 207 هزار میلیارد تومان رسیده و در کنار آن نیز حداقل حقوق کارکنان دولت در این مدت 110 درصد افزایش یافته و رشد هزینه مربوط به حقوق ها است.

** گفت و گوی چهره به چهره، راهکار اصلی جذب و دعوت به حضور در انتخابات است
فعال سیاسی اصلاح طلب و استاندار سابق دولت اصلاحات با اشاره به اینکه طبق برآوردهای سیاسی 30 درصد جامعه ایرانی به دلایل مختلفی علاقه مند به مشارکت نیستند گفت: این 30 درصد در 2 گروه شامل گروه اول معاندان نظام هستند که شرکت نمی کنند و گروه دوم نیز کسانی هستند که با تحریک و تشویق در دوره های مختلف مشارکت کرده اند.
او گفت: 10 درصد از 30 درصد بی علاقه ها برای مشارکت را می توان با شرایط مختلف از جمله امید بخشی به عرصه مشارکت وارد کرد.
انصاری سهم آرای خاکستری در انتخابات های مختلف کشور را 25 درصد اعلام کرد و افزود: این افراد همیشه در انتخابات با کارهای توجیهی و اطلاع رسانی در تمامی عرصه ها وارد انتخابات می شوند که هم اکنون نخبگان و فرهیختگان کشور باید در مدت باقی مانده تا انتخابات با گفت و گوی چهره به چهره نسبت به جذب این افراد و متقاعد کردن آنان برای مشارکت اقدام و با ارایه راهکارهای مختلف آنان را برای شرکت در این حماسه ملی تشویق کنند.
وی سبد رای اصلاحات از واجدان شرایط رای دادن را 25 تا 27 درصد برآورد کرد و گفت: 18 تا 20 درصد نیز متعلق به جناج رقیب، 25 درصد آرای خاکستری و حدود 30 درصد نیز متعلق به افرادی است که به علت های مختلف علاقه ای به مشارکت ندارند.
وی افزود: تکلیف 45 درصد آرای کشور نیز متعلق به گروه های فعال سیاسی است که در تمامی انتخابات ها شرکت می کنند و از این میزان حدود 25 تا 27 درصد مربوط به اصلاحات و 18 تا 20 درصد نیز متعلق به گروه مقابل است که بدون شک از مدت ها قبل نامزد خود را انتخاب کرده اند.
فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه در انتخابات گروه هایی موفق هستند که بتوانند گروه های خاکستری و عدم مشارکت کنندگان را به سمت خود جلب کنند گفت: اصلاح طلبان در سال 1376 و 1392 توانستند بر روی این گروه ها تاثیر گذاشته و پیروز به میدان وارد شوند.
وی افزود: انتظار می رود تمامی هواداران در سراسر کشور باید همانند این سال ها از فرصت استفاده کرده تا بتوانند با حضور پرشور دوباره از دولت تدبیر حمایت کنند.

** کاهش سن مدیریتی ، سپردن مدیریت به بانوان و حضور پررنگ اقوام از اهداف مدیریتی دولت دوم تدبیر است
این فعال سیاسی اصلاح طلب و استاندار دولت اصلاحات با اشاره به اینکه کاهش سن مدیریتی کشور، سپردن مدیریت به بانوان و حضور پر رنگ اقوام در کشور از اهداف دولت دوم تدبیر است افزود: در دوره اول این دولت تمامی این اقدام ها انجام شده و پس از پیروزی این سه هدف و تمامی مطالبات دیگر باید از سوی مردم به صورت جدی پیگیری شود سریع تر تحقق یابد.
وی افزود: معتقد هستیم دولت برای سپردن بخش مدیریت به جامعه بانوان علاوه بر هزینه باید یارانه نیز پرداخت کند تا این قشر به عنوان نیمی از جمعیت ایران نقش خود در جامعه رابه خوبی ایفا کنند.
وی گفت: همچنین حضور پر رنگ اقوام مطالبه هایی است که در قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز آمده و برای تحقق آن همه مسئولان موظف به اجرا کردن بندهای مختلف مرتبط با این مساله هستند.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان های کردستان و همدان نیز در این آیین گفت: انتخاب نامزد اصلح در بین 2 گروه از داوطلبان ریاست جمهوری که یکی تفکر اعتدالی و دیگری تفکر پوپولیستی دارد بدون شک نقش مستقیمی در اموزش و پرورش کشور دارد.
فاروق داود پور افزود: با توجه به برنامه های تفکر اعتدال، پس از پیروزی، شاهد آموزش و پرورشی با محوریت تربیت نیروهای پژوهش محور و انسان های پرسشگر و در صورت انتخاب تفکر پوپولیستی نیز شاهد فرهنگی امنیتی در جامعه خواهیم بود.
عبدالله هادی، مسئول کمیته فرهنگیان ستاد روحانی در کردستان نیز در این آیین گفت: فرهنگیان با اشرافیت خود بر مسائل سیاسی، نقش خود در انتخابات را 29 اردیبهشت سال جاری ایفا می کنند و با انتخاب تفکر اعتدال زمینه توسعه بیشتر کشور را فراهم می کنند.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، 29 اردیبهشت ماه جاری در سراسر کشور برگزار می شود.
خبرنگار: حسن حسین زاده/انتشار دهنده: شهریار حیدری فر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.