به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جهانبخش یوسفی ظهر امروز در نشست خبری با رسانه‌های گروهی استان کردستان با اشاره به برنامه‌های هفته سلامت و تبریک این ایام اظهار داشت: در کشور ایران شعار امسال هفته سلامت "زندگی سالم، با نشاط و امید" نام‌گذاری شده است.

وی گفت: رسانه‌ها با توجه به نقش مهمی که در اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی افکار عمومی دارند می‌توانند پل ارتباطی بین مردم و مسئولان امر بهداشتی و سفیران اجتماعی جامعه باشند.

مدیر مرکز بهداشت شهرستان سنندج تصریح کرد: در کشور ایران حدود 12.5 درصد افراد به بیماری افسردگی مبتلا هستند که 90 درصد این افراد افسرده و دارای نوعی اختلالات روانی هستند که باید با توانمندسازی از شیوع این بیماری پیشگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه در تمام مراکز بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت 27 نفر روانشناس جذب شده‌اند، گفت: این کارشناسان روانشناس در سطح مساجد و مدارس در مورد استرس، فشار عصبی، افسردگی و اختلالات روانی که در جامعه وجود دارد برنامه‌های مدون اجرا می‌کنند.

یوسفی از اختلالات روانی و افسردگی به عنوان یکی از بارهای بیماری نام برد و افزود: در این راستا سمن‌ها و NGOها می‌توانند در ایجاد نشاط در جامعه به کمک ما بیایند.

متأسفانه 140 هزار نفر در سنندج در سامانه خدمات سلامت ثبت‌نام نکرده‌اند

وی با بیان اینکه بر اساس آمارهای موجود، جمعیت شهرستان سنندج 501 هزار نفر است و از این تعداد 440 هزار نفر دارای جمعیت شهری است، اظهار کرد: در حال حاضر 20 مرکز جامعه خدمات سلامت شهری و 13 مرکز روستایی فعال هستند.

مدیر مرکز بهداشت شهرستان سنندج به وجود 80 خانه بهداشت فعال و 800 نفر پرسنل در این مراکز و پایگاه‌های خدمات سلامت شهری و روستایی در سطح شهرستان سنندج اشاره کرد و گفت: متأسفانه از جمعیت 500 هزار نفری شهرستان سنندج حدود 140 هزار نفر در سامانه خدمات سلامت ثبت‌نام نکرده‌اند و هنوز در این رابطه با ما همکاری نداشتند.

وی گفت: تاکنون یک میلیون و 600 هزار خدمات در سطح مراکز خدمات سلامت شهری شهرستان سنندج ثبت شده که مردم از آنها برخوردار شده‌اند.

975 زن و مرد در سنندج افسردگی دارند

وی گفت: در حال حاضر بر اساس پرونده‌های موجود در مراکز دولتی در شهرستان سنندج 884 نفر زن و 91 نفر مرد مبتلا به افسردگی هستند که در مجموع 975 نفر به افسردگی دچار هستند.

یوسفی افزود: در شهرستان سنندج در مجموع 2 هزار و 368 نفر دارای اختلالات روانی هستند که از این تعداد یکهزار و 905 نفر زن و 463 مرد به این اختلالات روانی مبتلا و دارای پرونده در مراکز دولتی بوده و به آنها خدمات روانشناختی و درمان ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 622835
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.