به گزارش ایرنا عبدالمحمد زاهدی شامگاه دوشنبه در دیدار با راهداران فعال بخش حمل ونقل جادەای و پلیس راە استان کردستان افزود: در دولت یازدهم اقدامات بسیار ارزندە ای در حوزە راە انجام گرفتە و کارهای بزرگ دیگری نیز در دست اجرا است که با کارها و اعتبارات در نظر گرفتە شدە تا سە سال آیندە وضعیت راه های استان بە حد میانگین کشوری می رسد.
به گفته وی، هرگونە اختلال در بخش حمل ونقل بر روی زندگی مردم و مسایل اقتصادی بشدت تاثیرگذار است و دولت جمهوری اسلامی در گذشتە و حال هزینە های بزرگی را از بیت المال برای ایجاد زیرساخت ها می کنند تا مردم بە سهولت بتوانند امور خود را انجام دهند.
استاندار کردستان گفت: سهولت،سرعت و سلامت را سە اصل مهم در حمل و نقل است و مردم باید با برخورداری از جادە های ایمن و بدون هیچ نگرانی و با هر نوع وسیلە نقلیەای در آن تردد کنند.
زاهدی با بیان اینکە راهها بعد از ساخت و قرار گرفتن زیر بار ترافیکی پیوستە نیازمند مرمت و نگهداری هستند ادامه داد: امسال علارغم بارش های مناسب و قابل توجە، میزان انسداد راهها بە نسبت سنوات گذشتە کمتر بود کە این نشان از کار و تلاش راهداران فداکار است.
وی سهولت و حرکت در برای دست یافتن بە سرعت مطمئنە با توجە بە نوع جادە و کیفیت خودروها را لازمه تمامی مسافران عنوان کرد و گفت: در آیندە نزدیک فناوری های نوین در کنترل جادە ها بە کمک پلیس بیاید و با بهرە گیری از دوربین ها آمار تصادفات کاهش پیدا کند.
زاهدی افزود: در 10 ماە اول سالجاری میزان تلفات تصادفات جادەای در کردستان بە نسبت مدت مشابەسال گذشتە 41 نفر از تعداد فوتی های تصادفات کاستە شدە است کە امیدوارم با بهبود وضعیت جادەها و تغییر فرهنگ رانندگی میزان تصادفات بە حداقل ممکن برسد.
وی تلاش راهداران و پلیس راە در باز نگاە داشتن جادەها در هنگام بارش ها را ارزشمند عنوان کرد و گفت: من از نزدیک شاهد تلاش شبانەروزی آنان بودەام و قدردان زحمات آنها هستم.
تلفات تصادفات جاده ای سال جاری استان در آمار منتهی به دی ماه طبق اعلام نهایی پزشکی قانونی کشور 14.3 درصد کاهش داشته است.
سال 94 تا دی ماه تلفات جاده ای 329 نفر اعلام شده که امسال این تلفات با 47 نفر کاهش 282 نفر است و عمده علت تصادف ها در این نقاط طبق داده های راهنمایی و رانندگی به ترتیب شامل عامل انسانی، جاده، وسیله نقلیه، عوامل امدادی (پلیس، اورژانس و هلال احمر) عوامل محیطی (از جمله سیل، مه و گرد و غبار) است.
75 درصد علت تصادف های استان عامل انسانی است که می توان با رعایت فرهنگ ترافیکی از میزان آن کاهش داد.
طول شبکه راه های استان هفت هزار و 834 کیلومتر بوده که این میزان شامل 6 هزار کیلومتر راه روستایی، ٢٢٦ کیلومتر بزرگراه، ٣٠٨ کیلومتر راه اصلی و یک هزار و ٣٠٠ کیلومتر راه فرعی است.
براساس آمارها در استان کردستان 16منطقه کولاک گیر و بهمن خیز و همچنین 23 گردنه وجود دارد که این مناطق راهداری را در زمستان با مشکلات فراوانی مواجه کرده است.
در فصول سرد سال و به هنگام بارش برف و کولاک، تردد در جاده های ارتباطی استان بویژه در چهار شهرستان بانه، سقز، مریوان و سنندج که شهرستان های برف گیر و کولاک خیز هستند با مشکل انجام می شود.
کردستان با 28 هزار کیلومتر مربع در حاشیه جنوبی رشته کوه زاگرس قرار گرفته و یکی از مناطق سرسیر کشور است.
3034/ 3020
**خبرنگار: حسن حسین زاده/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی
** آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان در کانال زیر:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.