به گزارش خبرنگار مهر، محمدفرید سپری شامگاه یکشنبه در نشست با کارکنان بخش مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه هم افزایی و ترویج در تحقیقات و آموزش کشاورزی در راستای تامین امنیت غذایی و افزایش درآمد سرانه تاثیرگذار است، اظهار داشت: ارزیابی فعالیت‌ها در این طرح باعث بهره‌وری عملکرد و موجب جهت‌گیری و انگیزه‌ها می شود.

وی بر بازنگری انتخاب کشاورزان نمونه در استان تاکید کرد و افزود: سال های گذشته نقدهایی نسبت به روند انتخاب کشاورز نمونه در استان شده و امسال باید نقاط ضعف موجود در این رابطه برطرف شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: انتخاب کشاورزان نمونه همه ساله به منظور ارج نهادن به تولیدکنندگان برتر و ایجاد رقابت سالم بین تولیدکنندگان و برای تولید بیشتر و بهتر محصول، الگوبرداری از کشاورزان نمونه و انتقال تجربیات نخبگان کشاورزی به دیگر کشاورزان انجام می شود.

سپری یادآور شد: آموزش تشکل های مردم نهاد در اجرای برنامه های ترویجی و پیشبرد اهداف و کاهش مشکلات بسیار موثر است که منجر به وظیفه مند شدن و پویایی تشکل ها خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه هم افزایی ترویج با تحقیقات و آموزش کشاورزی در راستای تامین امنیت غذایی و افزایش درآمد سرانه تاثیرگذار است، بیان کرد: سایت های الگویی رویکردی مطلوب برای همکاری بین کارکنان ترویج، کارشناسان اجرایی و محققان و کشاورزان است و در این راستا افزایش کیفیت سایت های الگویی الزامی است تا تاثیرگذاری آنها در بازدیدهای کشاورزان افزایش یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان هدف از نظام نوین ترویج انتقال دانش به عمق روستاها عنوان کرد و گفت: مدیریت دانش و اطلاعات کشاورزی از دیگر دستاوردهای طرح نظام نوین ترویج است.

سپری اظهار داشت: در نظام نوین ترویج با مدیریت دانش، اطلاعات به کشاورزان منتقل می‌شود چرا که یکی از لازمه‌های بهره‌وری داشتن اطلاعات کشاورزی است.

وی افزود: ارزیابی کارشناسان فعال در این نظام هم موجب عملیاتی کردن نظام مدیریت دانش و اطلاعات در بخش کشاورزی و منابع طبیعی به منظور دسترسی بهتر ذینفعان به دانش فنی و یافته های تحقیقاتی خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: از جمله نیروهای مردمی، مددکاران ترویجی هستند که به عنوان رابطین روستاییان و ترویج به عنوان رهبران محلی در راستای ترویج کشاورزی فعالیت می کنند.

سپری با بیان اینکه توانمند سازی مددکاران ترویجی باعث بوجود آمدن رهبران محلی خواهد شد، یادآور شد: به منظور توانمند سازی مددکاران ترویجی دوره هایی با سرفصل های ویژگی رهبران محلی و مددکاران ترویجی و تسهیلگران و نقش مددکاران ترویجی در توسعه یکپارچگی جوامع محلی و بخش کشاورزی علاوه بر دوره های تخصصی و فنی برگزار شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1424665
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.