خالد جعفری روز یکشنبه اظهار داشت: این کمکها در قالب توزیع کالاهای اساسی شامل برنج، روغن، مرغ گرم و کارت هدیه بود که همچنان نیز ادامه دارد ضمن اینکه بخشی از این مبلغ از منابع استانی، بخشی از کمکهای خیرین داخل و خارج استان و قسمتی هم از کمکهای بنیاد مستضعفان تامین شده است.
وی اضافه کرد: کمکهای غیرنقدی در اختیار مراکز خیریه استان که از بهزیستی مجوز فعالیت داشتند، قرار گرفت تا میان نیازمندانی که شناسایی شده و تحت پوشش آنان بودند، توزیع شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با اشاره به اینکه تاکنون بخشی از حدود ۲۰ هزار بسته از اقلام غذایی میان ۱۳ هزار و ۸۰۰ خانوار توزیع شده است، یادآور شد: افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی، مستمری بگیران و بازنشستگان، مشمول دریافت این کمکها نمیشوند.
جعفری افزود: ۹۶۰ کارت هدیه ۱۰ میلیون ریالی که توسط بنیاد مستضعفان اهدا شد به تعدادی از کولبران شناسایی شده سروآباد، سقز، بانه و کارگران مرز سیرانبند و باشماق که کارت مرزنشینی ندارند تعلق میگیرد و تعداد ۲۰ هزار عدد کار ۲۰۰ هزار تومانی نیز میان نیازمندان استان توزیع میشود.
خدمات سالم و صادقانه در مرز باشماق ارائه شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان همچنین بر لزوم تسریع در ساماندهی مرز رسمی باشماق و ارائه خدمات سالم و صادقانه در این مرز تاکید کرد.
جعفری روز یکشنبه در جلسه کمیته ساماندهی مرز باشماق خواستار تسریع در برگزاری مزایده واگذاری محوطه ترانشیپ منت و انبارهای تجاری این مرز توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان شد و افزود: باید تمام اقدامات و خدمات لازم احصا و در شرایط مزایده اعلام شود.
وی با بیان اینکه اگر راهداری نتواند تا پایان هفته جاری مزایده را برگزار کند، استانداری ورود خواهد کرد، اظهار داشت: مرز باشماق و ساماندهی آن برای کردستان در اولویت قرار دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: باید نشان دهیم استانی هستیم که میتوانیم مرزی داشته باشیم که در هر شرایطی فعال بماند، ضمن اینکه باید قدرت چانه زنی برای منطقه آزاد مریوان را بالا ببریم.
جعفری اضافه کرد: هماهنگی و همکاری دستگاهها در رفع سریع مشکل تردد در مرز پس از شیوع کرونا موجب شد باشماق فعال ترین مرز کشور در این شرایط باشد.
وی در خصوص ساماندهی نیروی انسانی فعال در باشماق نیز یادآور شد: بارگیری و تخلیه به صورت مکانیزه بهتر است اما فعلا برای پیشگیری از بیکاری افراد و عواقب آن، این خدمات توسط نیروی انسانی و غیرمکانیزه ارائه میشود.
جعفری با اشاره به اینکه مسجد نمادی ارزشمند در جمهوری اسلامی است، از اعلام آمادگی خیر مریوانی برای ساخت مسجدی در مرز باشماق خبر داد.