به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، نظام مرادی ضمن ارایه گزارشی از اقدامات استان در اجرای تفاهم نامه فی ما بین وزارت آموزش و پرورش و راه و شهرسازی برای تامین مسکن فرهنگیان فاقد مسکن، به تشریح مشکلات و چالش های پیش روی این اقدام پرداخت.
وی مسکن را نیاز ضروری هر فرد عنوان کرد و با اشاره به بازنشستگی تعدادی از فرهنگیان استان در هر سال و ورود نیروی انسانی مورد نیاز و ضرورت تامین مسکن پرسنل و رفع دغدغه آنان، افزود: تامین مسکن کارکنان موجب کیفیت بخشی فعالیت ها می شود.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان با اشاره به تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و راه و شهرسازی در راستای احداث تعداد ۱۷۰ هزار واحد مسکونی در سطح کشور و سهم استان در این میزان، ادامه داد: در همین راستا با اعلام فراخوان از فرهنگیان واجد شرایط ثبت نام به عمل آمد و اطلاعات آنان برای تکمیل فرم «ج» و طی مراحل قانونی به اداره کل راه و شهرسازی استان ارسال شده است.
مرادی ضمن تشریح مفاد تفاهم نامه، نحوه تامین زمین مورد نیاز برای احداث مسکن فرهنگیان را یکی از موضوعات اساسی عنوان کرد و با اشاره به محدودیت زمین برای ساخت مسکن به ویژه در مرکز استان، یادآور شد: از محل اراضی و املاک مازاد آموزش و پرورش با لحاظ پیش بینی های لازم برای ساخت فضاهای اموزشی مورد نیاز، مقدار ۱۵ هزار و ۲۵ متر مربع زمین در ۶ منطقه استان برای ساخت حدود ۲۴۰ واحد مسکونی شناسایی و در نظر گرفته شده است که با تغییر کاربری در کمسیون ماده ۵ امکان اجرایی دارد.
وی تعداد فرهنگیان ثبت نام کننده در این طرح را پنج هزار و ۷۸۴ نفر اعلام کرد و با بیان اینکه پیش بینی می شود از این تعداد ۳۵۰۰ تا ۴ هزار نفر واجد شرایط باشند، بیان کرد: برای احداث این تعداد مسکن، نیازمند همکاری اداره کل راه و شهرسازی و تامین زمین از محل اراضی در اختیار این اداره کل هستیم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان بازه زمانی اجرای طرح را سه سال عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت آغاز اجرای آن در استان، گفت: باید بر اساس زمان بندی صورت گرفته، احداث مسکن فرهنگیان واجد شرایط شروع و تعهدات عملیاتی شود.