ژیلا یزدانی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه نظارت بر کیفیت و عیار مصنوعات گرانبها از وظایف اداره‌کل استاندارد است، اظهار داشت: ۵۸۳ واحد عرضه مصنوعات گرانبهای استان سال گذشته در ۱۰۷ مورد گشت مشترک مورد بازرسی قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه در نتیجه این بازرسی‌ها حدود ۴۰۰ گرم طلای قاچاق کشف و قیچی شد، اضافه کرد: علاوه براین ۴۱ نمونه طلا نیز برای عیارسنجی از سطح بازار نمونه‌برداری شد.

مدیرکل استاندارد کردستان یادآور شد: خریداران توجه داشته باشند تمام مصنوعات طلا باید دارای کد شناسایی سازنده که ترکیبی از یک حرف انگلیسی و یک عدد است، باشد.

یزدانی افزود: بیشترین بازرسی از واحدهای مصنوعات گرانبها در شهرستان سقز با ۱۸ گشت مشترک و بازرسی از ۱۱۳ مرکز انجام شد و بیشترین طلای قاچاق هم به میزان ۲۱۳ گرم در شهرستان دیواندره کشف و قیچی شد.

وی ارائه آموزش استاندارد به دانش آموزان را از دیگر اقدامات این اداره‌کل در سال گذشته اعلام کرد و گفت: برای آشنایی دانش آموزان استان با مفهوم استاندارد و استاندارد سازی، ۱۰ مورد بازدید دانش آموزی از تجهیزات آزمایشگاهی اداره کل و ۱۷مورد مراجعه کارشناسان به مدارس استان انجام شد.

مدیرکل استاندارد کردستان تاکید کرد: یک هزار و ۷۹۰ نفر دانش آموز طی این بازدیدها و مراجعه کارشناسان به مدارس با نشان استاندارد  و ضرورت وجود آن بر روی کالاهای مصرفی آشنا شدند.

یزدانی افزود: در بازدیدهای انجام شده در راستای تفهیم هر چه بیشتر مطالب آموزشی و به منظور تشویق دانش آموزان به عنوان مروجان استاندارد، مسابقاتی با موضوع استاندارد برگزار و به برندگان هدایایی اهدا شد.

وی یادآور شد: علاوه بر آموزش‌های ارائه شده حدود یک هزار قلم کالای ترویجی با شعار حمایت از کالای ایرانی و کالای استاندارد ایرانی می‌خرم در بین دانش آموزان استان توزیع شد.

شهروندان استان می‌توانند برای اطمینان از اصالت کالا کد شناسه مندرج برروی کالاها را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال و در صورت شکایت هم از طریق سامانه ۱۵۱۷ اقدام کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.