رضا اسعدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برخی افراد با انتشار اخبار بی پایه و کذب در فضای مجازی به جای همراهی با مردم در نحوه مقابله و مبارزه با کرونا، شرایط بحرانی سقز را بهترین فرصت برای ضربه زدن به شورای اسلامی و رسیدن به اهدافشان دیدهاند.
وی با بیان اینکه امروز ستاد بحران مقابله با کرونا در شهرستان سقز فعال است و شورای اسلامی و شهرداری نیز با آنها همکاری میکند، افزود: همه مسوولان با همدلی و مشارکت سعی بر رفع این مشکل بزرگ و کاهش آلام مردم دارند حال اگر سهوا یا عمدا نامی از دستگاهی و عملکردش در این ستاد برده نمی شود نباید نگران و ناراحت شویم چون هدف ما انجام وظایف و خدمت رسانی به مردم است.
اسعدی اضافه کرد: زمان سە ماهە سرپرست شهرداری سقز (کیوان شهلایی) که از پنجم دی ماه پارسال شروع شده اکنون بە پایان رسیدە و اعضای شورای اسلامی شهر وظیفه دارند طبق قانون یا سرپرست فعلی را ابقا یا فرد دیگری را برای این مسوولیت انتخاب کنند تا امور خدمات رسانی به مردم دچار وقفه نشود.
وی به دیدار اعضای شورای اسلامی سقز با معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اشاره کرد و گفت: این دیدار برای جذب اعتبارات استانی و کشوری و مساعدت بیشتر به شهرداری سقز در این شرایط بحرانی، پرداخت حقوق پرسنل و همچنین بحث شهردار منتخب شورا برای سر وسامان دادن سریعتر به وضعیت شهر و شهرداری با درخواست اعضای شورا و تماس از طرف دفتر ایشان انجام گرفت.
اسعدی به انتخاب بختیار علیزاده به عنوان سرپرست جدید شهرداری سقز اشاره کرد و یادآور شد: ما معتقدیم در مورد ایشان بحث مدیریت میانی مطرح نیست بلکە عَلم کردن این مسائل ناشی از عصبانیت عدهای از استقلال شورای شهر و عمل بدون حاشیه به شرح وظایف و اختیارات است.
اسعدی با اشاره به اینکه در حال حاضر شهرداری سقز در پرداخت حقوق پرسنل مشکل دارد، تاکید کرد: علاوه بر اقدام شخصی اعضای شورا برای مقابله با کرونا، آن چه لازم بود از جمله تهیه بسته های بهداشتی و پخش آن در محلات حاشیه ای و واحدهای شهرداری، ضد عفونی کردن شهر، بخشش اجاره اسفند املاک شهرداری و جمع آوری سریع پسماندها بویژه بیمارستانی و آگاه سازی شهروندان از طریق چاپ و نصب بنرهای متعدد در سطح وسیعی از شهر، انجام گرفته است.
وی اظهار داشت: بحث برگزاری جشنوارە هنر در خانه از طرف رییس کمیسیون فرهنگی شورا با همراهی اکثریت اعضا به خاطر کمک به همشهریان در این شرایط و ماندن در خانه مطرح شد و برنامه ای منطقی و مناسب برای سرگرم کردن شهروندان است ضمن اینکه تامین بودجه این جشنواره از منابع و محل های دیگر نیازی به تصویب شورا ندارد و طرح آن بخاطر اطلاع اعضا و آگاهی آنها بوده و هیچ مشکلی در این خصوص نیست.
اسعدی افزود: اگر عضو شورا (افشین) قصد نقد داشتند دو دوره و یکسال ریاست شورا می توانست زمان مناسبی باشد که شهروندان ما آگاه اند که چه اقداماتی داشته اند، این که عضو شورا، سایر اعضا را در این نظارت بر عملکرد شهرداری در شرایط بحرانی همراهی نمیکنند و خبری از ایشان و یکی دو عضو دیگر در دست نیست که جای نگرانی دارد.
وی یادآور شد: بر اساس مستندات در این برهه حساس و بحرانی، دو، سه عضو شورا، چندین بار به جلسات شورای شهر برای تصمیم گیری های مهم دعوت شدند اما در جلسات حاضر نمیشوند چون عضویت در شورا را با کارمندی یک اداره اشتباه گرفتهاند بنابراین پیشنهادات و درخواست ها چگونه بررسی و در موردشان اظهار نظر شود، آیا این تناقض نیست؟
اسعدی در بخشی دیگری گفت: مشکلات و گرفتاری مختص شهرداری سقز نیست و آنان که با چشمان باز و بدون غرض و مرض مسائل شهرداری ها رو رصد میکنند خوب میدانند بیشتر شهرداری ها با این مشکلات از جمله کمبود منابع مالی و درآمدی دست و پنجه نرم میکنند.
وی افزود: آن چه در شهر ما معضلی اساسی شده این که بعضی افراد بدون هیچ آگاهی و علمی خود را جامعه شناس، مرد سیاست و دانای کل به امور شهری می بینند و دایه دلسوزتر از مادر برای شهر و شهروندان شده و متاسفانه فقط چوب لای چرخ شهرداری میگذارند.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.