خالد جعفری روز سه شنبه در جلسه ویدیو کنفرانس با فرمانداران شهرستان های تابعه استان کردستان که با حضور استاندار و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار شد، اظهار داشت: این تسهیلات در راستای رونق تولید، ایجاد اشتغال، فعال سازی دوباره واحدهای راکد در این استان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: همچنین بانک‌های عامل با معرفی دستگاه های اجرایی مختلف بر اساس رسالت خود تسهیلاتی دیگری را از منابع تبصره ۱۸ ملی با سود ۱۰ درصد بانکی، اشتغال پایدار روستایی نیز پرداخت کرده اند که همگی در راستای ایجاد اشتغال و یا تثبیت شغل‌های مختلف ایجاد شده از قبل پرداخت شده است.

وی با اشاره به نام گذاری امسال با عنوان جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: جهش تولید همانند شعارهای ۱۱ سال قبل که بهانه خوبی برای توسعه و شکوفایی اقتصادی در کشور است اما باید برای دست‌یابی به اهداف آن تمامی قوای بخش خصوصی و دولتی را بکار گرفته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع کردستان گفت: در این استان نیز از دومین روز عید نورز تدوین برنامه جهش تولید آغاز شده و در چند روز آینده نیز از توان تمامی دستگاه‌ها در این راستا کمک خواهیم گرفت.

وی گفت: سعی می شود در برنامه ریزی های انجام شده طرح‌ها و اقداماتی مطرح شوند که قابلیت اجرایی تا پایان سال را داشته باشند و در این راستا به دنبال آن هستیم که از همکاری تمامی نهادهای عمومی و انقلابی استفاده شود.

جعفری همچنین در خصوص تاثیر تحریم ها نیز گفت: با وجود اینکه این اقدامات یک جانبه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی موجب محدودیت‌هایی در کشور شده است اما از جنبه‌ای دیگر موجب خود باوری ملی و تسریع در خودکفایی اقتصاد از درآمد ارزی و صنعت نفت شده است.

استان کردستان دارای ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان، یک هزار و ۷۰۰ روستای دارای سکنه است و بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ دارای یک میلیون و ۶۰۳ هزار و ۱۱ نفر جمعیت است که ۷۰ درصد از این افراد در شهرها و ۳۰ درصد نیز در روستاها ساکن هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.