به گزارش خبرنگار مهر، افشین خوشگوار پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان، اظهار داشت: مسابقات ورزشی دانش آموزی در چهار سطح انجام می شود که مرحله اول آن در مدرسه، مرحله دوم در شهرستان، مرحله سوم به صورت استانی و مرحله چهارم به صورت کشوری برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در چهار سال اخیر جایگاه ورزش دانش آموزی کردستان روند رو به رشدی داشته است و از رتبه ۲۹ کشوری به رتبه هفتم رسیده است، افزود: این دوره از مسابقات با عنوان یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار می شود.

معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: سه هزار و ۱۷۵ دانش آموز در این دوره از رقابت ها در دو بخش پسران و دختران شامل هزار و ۴۲۳ دختر و هزار و ۷۵۲ پسر در رشته های والیبال، بسکتبال، هندبال، فوتسال، بومی محلی، بدمینتون، دو میدانی، شطرنج و تنیس روی میز در دو مقطع متوسطه اول و دوم برگزار می شود.

خوشگوار با بیان اینکه مراسم افتتاحیه رسمی این رقابت ها در روز چهارم اسفند ماه در سالن استاد پژوهش سنندج برگزار می شود، یادآور شد: سلامت و ایمنی دانش آموزان بیش از مسئله رقابت های ورزشی در این دوره مورد توجه است.

وی با اشاره به اینکه پس از مسابقات استانی اردوهای اماده سازی برگزار می شود تا تیم های استانی اماده حضور در مسابقات کشوری باشند، بیان کرد: درخواست میزبانی مسابقات ورزشی کشوری را نیز داده ایم تا در تابستان ۹۹ میزبان حداقل سه رشته ورزشی در دو بخش دختران و پسران باشیم.

معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه اموزش و پرورش ابلاع شده تا دانش اموزانی را تربیت کنیم که آمادگی ورود به جامعه را پس از فارع التحصیلی داشته باشند و برای تحقق این سند شش ساحت کاری تدوین شده است.

خوشگوار اظهار داشت: فعالیت های زیستی و بدنی یکی از این ساحت ها است که در همین راستا در سال ۹۱ معاونت ورزش با هدف ایجاد نشاط، تحرک، سلامت جسمانی، روحی و روانی دانش آموزان شکل گرفت.

وی افزود: هفت سیاست کاری نیز برای تحقق اهداف خود داریم که برنامه محوری، مدرسه محوری، مشارکت محوری، کیفیت محوری، فعالیت های علمی و تخصصی و فراگیر شدن برنامه ها می تواند این هدف را محقق سازد.

معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: فعالیت های این معاونت در دو بخش اداره تربیت بدنی و اداره سلامت و بهداشت تعریف شده که برای هر کدام از این حوزه ها برنامه های مختلفی تدوین شده است.

خوشگوار یادآور شد: در حوزه تربیت بدنی در چند سال اخیر با توجه به برنامه ریزی های انجام گرفته فعالیت های ورزشی از تفریح خارج شده و به یک درس تبدیل شده است و ۸۹۹ مربی تربیت بدنی در سطح مدارس انجام وظیفه می کنند.

وی با بیان اینکه سعی داریم تا سرانه زمان فعالیت بدنی دانش اموزان را در مدرسه افزایش دهیم، بیان کرد: بخش دوم در حوزه سلامت ارتقای سواد سلامت دانش اموزان است تا بتوانیم دانش اموزان، فرهنگیان و والدین را تحت پوشش قرار دهیم.

معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه ۱۷ طرح و برنامه در حوزه سلامت تدوین شده است، بیان کرد: در کنار این حوزه ها، هیئت ورزش دانش اموزی نیز در این معاونت شکل گرفته تا بتوانیم رقابت های مختلف را با برنامه ریزی منظم در رشته های مختلف ساماندهی کنیم.

خوشگوار در ادامه سخنان خود گفت: در بخش مسابقات، مشارکت محوری اصل برگزاری رقابت های ورزشی است که در این هیئت شکل گرفته و در کنار ان استعدادیابی و شناسایی ظرفیت های استان نیز مورد توجه قرار می گیرد.

وی به سرانه فضای ورزشی دانش آموزی در کردستان اشاره کرد و گفت: در بخش سرانه فضای ورزشی روباز ۶.۸ سانتیمتر مربع و در بخش سرانه فضای ورزشی سرپوشیده ۹.۴ سانتیمتر مربع است.

معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان اظهار داشت: در حال حاضر نیز ۱۷ پروژه ورزشی نیمه تمام و تعریف شده داریم که تعدادی از آنها ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که ۱۰ مورد آنها استخر، شش مورد سالن سرپوشیده و یک مورد نیز چمن مصنوعی است که برای اتمام آنها ۹۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1357395
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.