محمدباقر محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مدت زمان قابل قبول برای حضور اکیپ‌های هلال احمر در صحنه وقوع حوادث هشت دقیقه است که با ایجاد پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای بیشتر در این استان رسید ن به این زمان قابل تحقق است.

وی اضافه کرد: در صورتی که فاصله هر پایگاه امداد و نجات جاده‌ای در کردستان بیشتر از ۴۵ دقیقه نباشد، امکان حضور گروه‌های امدادگر در صحنه حوادث تا هشت دقیقه امکان‌پذیر خواهد بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان به وجود ۱۲ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای در استان اشاره کرد و افزود: با وجود این تعداد پایگاه، کار امدادرسانی به حادثه‌دیدگان در زمان مناسب و به صورت قابل قبول انجام می‌شود.

محمدی با اشاره به ایجاد پایگاه امداد جاده‌ای در مرز باشماق مریوان و روستای باقرآباد دیواندره در سال جاری، یادآور شد: تنها استانی هستیم که هر پایگاه امداد و نجات جاده‌ای دارای خودرو ست نجات مستقل و مجهز است.

وی تاکید کرد حدود ۲ هزار داوطلب بالای ۲۹ سال زن و مرد دارای تحصیلات تکمیلی و داشتن مهارت های مختلف به عضویت جمعیت هلال احمر کردستان درآمده و در کارهای انسان دوستانه خدمت می‌کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان گفت: ۳۰۰ بانوی امدادگر و نجاتگر سازمان‌دهی شده در استان به صورت تخصصی در حوادث مختلف به آسیب‌دیدگان خدمات ارائه می‌دهند.

۱۰۰ تیم امدادی، چهار هزار داوطلب فعال و بیش از ۴۰ هزار داوطلب آموزش دیده و آماده همکاری در شرایط سخت و بحرانی در جمعیت هلال احمر کردستان فعالیت دارند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.