نادر منصوری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح فلوراید تراپی ویژه دانش آموزان دوره ابتدایی و همچنین پایه هفتم مقطع متوسطه اول است که هر سال در طول سال تحصیلی و در ۲ مرحله انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه مرحله اول این طرح نیمه دوم مهر تا نیمه دوم آبان اجرا شد و ۱۲۵ هزار دانش‌آموز دختر و پسر ۶ تا ۱۲ سال را زپوشش قرار داد، افزود: با برنامه ریزی‌های انجام شده مرحله دوم طرح نیز ۲۰ بهمن تا ۲۰ اسفند امسال اجرا خواهد شد.
رییس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه فلورایدتراپی در راستای جلوگیری از پوسیدگی دندان در زمان بزرگسالی‌ و ارتقای سلامت دهان و دندان اجرا می‌شود، بر همراهی والدین و تسریع در مراجعه به مراکز بهداشتی برای اجرای طرح تاکید کرد.
وی یادآور شد: شاخص DMFT (پوسیدگی، کشیدن و پر کردن دندان) در سن ۱۲ سالگی در کشور ۲.۲ دهم درصد و در استان کردستان ۲.۸ دهم درصد بود و هم اکنون با انجام طرح فلوارید تراپی این شاخص در استان به زیر ۱.۹ دهم درصد رسیده است.
منصوری اضافه کرد: برخی از خانواده‌ها بدلایل مختلف و با این تصور که انجام فلورایدتراپی موجب مسمومیت دانش‌آموز و یا خرابی دندانش می‌شود از این طرح استقبال نمی‌کنند در حالیکه ما این اطمینان را به خانواده‌ها می‌دهیم که این طرح صد در صد به نفع آنان بوده و مانع از پوسیدگی دندان در بزرگسالی می‌شود.

طرح سلامت بهداشت دهان و دندان یک طرح ملی است که هر سال در سطح کشور اجرا می شود، این طرح شامل خدمات پیشگیری از آسیب های دندانی در بین دانش آموزان است.
وارنیش فلوراید ماده ای است کە برای جلوگیری از پوسیدگی دندان بویژه در کودکان بە عنوان لایه ای روی سطوح دندان کشیده می شود تا با تقویت مینای دندان از پوسیدگی زودهنگام آن شود.
در سال تحصیلی جاری (۹۹ - ۹۸) ۳۰۰ هزار دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلی در سه هزار و ۹۰۰ مدرسه شهری و روستایی و ۱۲ هزار و ۱۴۵ کلاس درس  مشغول به تحصیل هستند.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.