کاوه اورک بختیاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در همین مدت ۷۶۲ هکتار از اراضی منابع طبیعی این استان نیز رفع تصرف شد، اظهار داشت: یک هزار و ۴۹ فقره پرونده در این خصوص تشکیل و بر اساس اجراییه صادره واحدهای اجرای احکام دادگستری شهرستان‌ها اجرایی شده است.

وی اضافه کرد: در این مدت جرایم و تخلفات ماده ۴۲ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع در خصوص قطع درختان، ۱۰۴ فقره پرونده به میزان ۱۰ هزار و ۵۷۷ اصله درخت و نهال و در اجرای ماده ۴۳ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع نیز ۳۱ فقره پرونده برای یک هزار و ۵۳۰ بوته کنی تشکیل شده است.

رییس اداره حقوقی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان ادامه داد: برای برخورد با  تخریب و تصرف در اراضی منابع طبیعی تاکنون یک هزار و ۷۵ فقره پرونده برای مساحتی در حدود  ۸۹۱ هکتار تشکیل شده که در اجرای مفاد ماده ۵۵ و تخریب و تصرف عدوانی بوده و در مقایسه مدت مشابه سال گذشته، ۳۵۹ فقره افزایش یافته است.

رئیس اداره حقوقی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان افزود: در شرایط مطلوب صیانت و حفاظت از هر ۱۰ هزار هکتار جنگل و هر ۵۰ هزار هکتار مرتع به تفکیک یک نفر نیروی آموزش دیده و متخصص نیاز دارد و انتظار می‌رود خود مردم و فعالان منابع طبیعی به عنوان حافظان انفال الهی در این خصوص همکاری و مشارکت فعالانه در حفاظت از منابع طبیعی داشته باشند تا بتوان این ثروت‌های خدادادی را به خوبی حفاظت کرد.

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان نیز از آحاد مردم خواست ضمن مشارکت فعال در امر حفاظت از منابع طبیعی همکاران یگان حفاظت منابع طبیعی استان  آماده است گزارشات تخریب و تصرف و قطع درختان خودرو و جنگلی و آتش سوزی‌های احتمالی را از طریق سامانه تلفنی شبانه روزی  ۱۵۰۴ دریافت و رسیدگی کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.