محمدباقر محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پایگاه امداد و نجات جاده‌ای فقط در محورهای اصلی ایجاد می‌شود و این موضوع در تمام نقاط کشور یکسان است.

وی به حوادث روی داده در گردنه تته اورامان بویژه برخی سرما و یخ‌زگی مترددان در این مسیر اشاره کرد و افزود: بیشتر این اتفاقات مربوط به کوهستان است که امدادگران پایگاه امداد و نجات سروآباد در کمترین زمان پس از عاعلام به کمک حادثه‌دیدگان می‌روند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان با بیان اینکه از پارسال تاکنون ۲ پایگاه به تعداد پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای استان افزوده شده است، اضافه کرد: اکنون تعداد این پایگاه‌ها به ۱۲ مورد افزایش یافته است.

محمدی با اشاره به ایجاد پایگاه امداد جاده‌ای در مرز باشماق مریوان و روستای باقرآباد دیواندره یادآور شد: تنها استانی هستیم که هر پایگاه امداد و نجات جاده‌ای دارای خودرو ست نجات مستقل و مجهز است.

وی تاکید کرد: یک خیّر نیک اندیش نیز اخیرا زمینی برای احداث پایگاه امداد و نجات جاده‌ای در روستای وینسار قروه اهدا کرده که به زودی کلنگ ساخت آن بر زمین زده خواهد شد.

جمعیت هلال احمر استان کردستان دارای ۱۲ پایگاه امداد جاده‌ای، ۱۰۰ تیم امدادی و بیش از ۲ هزار داوطلب فعال و آماده همکاری در شرایط سخت و بحرانی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.