رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان روز پنجشنبه در نخستین ستاد بیمه محصولات کشاورزی کردستان با بیان اینکه سالانه حدود ۷۰۰ هزار هکتار از اراضی این استان زیر کشت انواع محصولات زراعی می‌رود و حدود ۴۷ هزار هکتار باغ داریم، اظهار داشت: نیاز است تا نفوذ بیمه در کردستان با انجام کارهای ترویجی و حمایت دولت و بانک کشاورزی بیشتر شود.

خالد جعفری افزود: بیمه محصولات کشاورزی یک استراتژی موفق در جهان بوده و فرهنگ سازی در راستای ارتقای آن در کشور به منظور حمایت از بهره برداران و نگه داشتن آنان در امر تولید ضرورتی دو چندان است.

وی یادآور شد: در این رستا سازمان جهادکشاورزی و بانک کشاورزی کردستان تعامل خوبی با هم دارد دارند اما با توجه به ریسک پذیری بالای فعالیت کشاورزی در این استان به علت شرایط آب و هوایی آن لازم است مدیریت مرکزی صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیز اقدامی عملی از جمله تبعیض مثبت در این استان داشته باشد.

برنامه ابلاغی بیمه صندوق کشاورزی در کردستان ۵۲۰ هزار هکتار است

مدیر امور شعب بانک کشاورزی کردستان نیز در این ستاد گفت: در سال زراعی جاری در این استان از ۵۲۰ هزار هکتار برنامه ابلاغی صندوق بیمه کشاورزی حدود ۱۰۸ هزار و ۸۸۸ هکتار از اراضی شامل ۱۰۶ هزار هکتار مزرعه و ۲ هزار و ۸۸۸ هکتار باغ زیر پوشش این بیمه رفته است.

اسعد فهیمی با بیان اینکه در بخش بیمه زراعت رتبه پنج و بیمه باغات در رتبه ۱۲ کشور هستیم، افزود: در بخش دام نیز ۲۰۵ هزار واحد برنامه ابلاغی وجود داشته که تاکنون با بیمه ۸۱ هزار واحد دامی در رتبه ۱۵ کشور ایستاده است.

وی یادآور شد: همچنین از ۳۴ میلیون قطعخ سهمیه بیمه طیور نیز تا کنون با ۹ میلیون ۹۷۰ هزار قطعه بیمه در رتبه ۹ کشور قرار گرفته است.

۱۵۸ میلیارد ریال خسارت در کردستان پرداخت می‌شود

مدیر امور شعب بانک کشاورزی کردستان با بیان اینکه از محل خسارت های حوادث طبیعی سال زراعی گذشته این صندوق پرداخت ۱۵۸ میلیارد ریال خسارت به بهره برداران این استان را در دستور کار قرار داده است.

فهیمی افزود: تاکنون ۱۱۶ میلیارد ریال از این خسارت ها به حساب بهره برداران واریز شده و ۴۲ میلیارد ریال باقی مانده نیز در حال بررسی و تایید نهایی برای پرداخت است.

وی با بیان اینکه این استان سال های ۹۵ و ۹۶ در رتبه‌های اول بیمه زراعت کشور قرار گرفته بود، اظهار داشت: تا ما به علت عدم پرداخت غرامت به مدت یک سال در آن سال ها باعث شد که سال بعد آن با افت ۵۰ درصدی همراه باشد.

مدیر امور شعب بانک کشاورزی کردستان تاکید کرد: لازم است در این راستا به منظور حمایت از بهره برادران اعتباراتی از محل اعتبارات مدیریت بحران کشور به این بخش تخصیص یابد تا بتوانیم سطح پوشش این بیمه را گسترش دهیم.

فهیمی یادآور شد: شناورسازی درصدی از خسارت در تمام مناطق استان و ارایه تخفیف مختلف به بهره برادران از دیگر پیشنهادهایی است که می توان با آن غرب کشاورزان به استفاده از خدمات صندوق بیمه کشاورزی را افزایش داد.

صندوق بیمه کشاورزی در کردستان دارای ۱۰ نمایندگی و ۲۷۰ کارگزاری است که تمام کارگزاران آن دانش آموخته رشته های کشاورزی هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.