حسین بابویی روز چهارشنبه در جشن ستارگان ورزش دانش‌آموزی استان کردستان اظهار داشت: وقتی دانش‌آموز کششی به حضور در مدرسه و مجموعه آموزشی نداشته باشد، نمی‌توان انتظار داشت بسیاری از مسائل تربیتی و آموزشی اتفاق بیفتد لذا یکی از ابرازهای مهم در دنیا و ایران برای شاد کردن محیط آموزشی توجه به برگزاری مسابقات و رقابت‌های ورزشی است.

رییس فدراسیون ورزش‌های دانش‌آموزی افزود: امروز در کشور با برگزاری ورزش‌های درون مدرسه‌ای از جمله ورزش صبحگاهی، حیاط پویا، المپیادهای درون مدرسه‌ای و برگزاری مسابقات آموزشگاهی بخشی از این نشاط در مدارس ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: در زمینه گسترش ورزش‌ دانش‌آموزی و برگزاری مسابقات منابع مالی خوبی در کشور اختصاص یافته اما همچنان با نواقص و کمبودهایی مواجه هستیم که با تلاش‌ معلمان تربیت بدنی این نقایص در حال جبران است.

بابویی یادآور شد: فدراسیون ورزش دانش‌آموزی امروز با ایجاد بسترهای لازم تیم‌های مختلف ورزشی را برای شرکت‌ در رقابت‌های ملی و بین‌المللی آماده می‌کند و دانش‌آموزان کشور تاکنون افتخارات خوبی در مسابقات ملی و بین المللی کسب کرده‌اند.

وی تاکید کرد: برگزاری مسابقات ورزشی و حضور در میادین بین المللی به دانش‌آموزان و معلمان این انگیزه را می‌دهد که با علاقه و رغبت بیشتری در زمینه‌های ورزشی فعالیت داشته باشند.

رییس فدراسیون ورزش‌های دانش‌آموزی گفت: استان کردستان در حال حاضر جزو ۱۰ استان برتر کشور در حوزه ورزش دانش‌آموزی است و به الگویی برای سایر استان‌ها در این حوزه تبدیل شده است.

زیرساخت‌های توسعه ورزش دانش آموزی در کردستان فراهم است

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز با بیان اینکه ورزش دانش‌آموزی از ساخت‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، گفت: در حال حاضر با تلاش‌های انجام شده بسترها و زیرساخت‌های توسعه ورزش دانش‌آموزی در استان فراهم است.

رشید قربانی افزود: در چند سال اخیر در سطح استان و کشور توجه خوبی به ورزش دانش‌آموزی شده و زیرساخت‌ها و بسترهای لازم برای تحول استان‌ها از جمله کردستان در این حوزه فراهم شده است.

وی اظهار داشت: برای تحول در این حوزه اعتبارات ملی خوبی جذب شده و از محل ارزش افزوده در استان نیز بخشی به ورزش بخصوص ورزش‌ دانش‌آموزی اختصاص یافت که منجر به تامین بخشی از تجهیزات ورزشی و تکمیل تعدادی از سالن‌های نیمه‌کاره شد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دارای ۶ ستون و پایه است که یکی از پایه‌های تاثیرگذار آن تربیت بدنی و سلامت دانش‌آموزان است و این مهم تاکید بر توجه به تندرستی دانش‌آموزان را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: نهادینه شدن فرهنگ توجه به سلامت و تندرستی دانش‌آموزان، آموزش و پرورش را در زمینه‌های مختلف به سرمنزل مقصود می رساند البته باید اقدامات و  زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این حوزه فراهم باشد.

قربانی افزود: اگر در آموزش و پرورش به ورزش و تربیت بدنی دانش‌آموزان توجه شده و استعدادها شکوفا شود نتیجه آن در آینده منجر به توسعه ورزش استان و کشور خواهد بود.

وی گفت: هدف ورزش دانش‌آموزی قهرمانی نیست بلکه سلامت و تندرستی دانش‌آموزان است و در این زمینه نیز با استفاده از امکانات  محدود مدرسه و با راه‌اندازی ورزش های درون مدرسه‌ای بستر تحرک دانش آموزان و توانمندسازی مربیان تربیت بدنی فراهم شده است.

در ادامه این آیین از پیشکسوتان و مدال آوران و قهرمانان ورزش دانش‌آموزی استان کردستان با اهدای لوح و هدایای تقدیر شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.