خلیل رنجبر روز یکشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این برنامه خدمات حمایتی برای پنجمین سال پیاپی و با هدف تقویت فرصت‌های برابر آموزشی و پرورشی، توسعه کمی و کیفی خدمات توانبخشی، ارتقای برنامه‌های بهداشتی و توانمندسازی دانش آموزان با نیازهای ویژه اجرا می‌شود.

وی افزود: امسال یک هزار و ۴۰۰ دانش‌ آموز با نیاز ویژه در دوره‌های پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه پیش حرفه‌ای دوره اول و حرفه‌ای دوره دوم در مدارس مستقل و ضمیمه شهری و روستایی و حدود ۵۰۰ دانش آموز تلفیقی - فراگیر دارای آسیب بینایی، شنوایی و جسمی حرکتی نیز در مدارس عادی زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه این طرح تا پایان اسفند ادامه دارد، گفت: این خدمات شامل جراحی کاشت حلزون شنوایی، تعمیریا تعویض آن، خدمات پاراکلینیکی، هزینه‌های جراحی، داروهای مستمر، خدمات بیمارستانی، ابزار توانبخشی و دندانپزشکی برای دانش آموزان استثنایی واجد شرایط  که خانواده‌هایشان بضاعت مالی کافی در تامین هزینه‌های درمانی و دارویی ندارند، اجرا می‌شود.

وی با اشاره به فرآیند دریافت خدمات و کمک هزینه اضافه کرد: اولیای دانش آموزان مدارک و فاکتورها را به مدرسه محل تحصیل فرزندشان ارائه می‌دهند و پس از بارگذاری مدارک اسکن شده توسط مدیر مدرسه در سامانه جامع بهداشت مدارس استثنایی به آدرس http://bpi.barakatel.ir/behdasht/home، مدارک مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید مبالغ به حساب دانش آموزان واریز خواهد شد.

رنجبربا بیان اینکه برای دریافت خدمات استفاده از این خدمات داشتن بیمه پایه الزامی است، افزود: تمام هزینه‌های درمانی در صورتی قابل پرداخت است که معالجه در بیمارستان یا مراکز دولتی انجام شده باشد.

درسال تحصیلی گذشته طرح خدمات درمانی وتوانبخشی با تشکیل ۱۶۹ پرونده حمایتی برای ۲۴۰ دانش آموز با نیازهای ویژه با اختصاص هزینه ای بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال اجرا شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.