سهراب احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق آیین نامه اجرایی ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید، رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی در شهرستان سقز چهار هزار و ۳۷۲ هکتار از اراضی کشاورزی شامل ۱۴ پلاک رفع تداخل شده است.
وی با اشاره به اینکه برای این ۱۴ پلاک اراضی کشاورزی سند مالکیت تک برگی صادر شده است، افزود: امسال از اراضی کشاورزی روستاهای قیلسون، بدرآباد، چکشه، لگزی، میرده، گودرز، آدینان، خانقا، قلعه گاه گودرز، حسن آباد گودرز، نوبهار، چاپان علیا و باهجر رفع تداخل شد.
احمدی با بیان اینکه ۴۴ پلاک دیگر در دستور کار قرار گرفته که برای رفع تداخل آنها تلاش میکنیم، یادآور شد: رفع تداخل اراضی روستای چاپان هم در مراحل نهایی قرار دارد و روستاهای دیگر نیز در آینده انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سقز بعد از اینکه رفع تداخل در مراتع این شهرستان انجام شود، کمربند های حفاظتی را برای جداسازی اراضی ملی و زمین های کشاورزی مردم ایجاد میکند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سقز هدف از اجرای کمربند حفاظتی را در واقع تفکیک و جداسازی مستثنیات افراد از اراضی ملی دانست و گفت: با توجه به مکانیابی خوب این طرح در روستای میرده، اجرای این طرح توانسته ضمن تعیین مرز اراضی ملی از مستثنیات اشخاص انگیزه تجاوز و تعدی به اراضی ملی را در متجاوزین عرصه های طبیعی کاهش دهد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.