بهمن مرادنیا روز دوشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که با حضور معاون بازرگانی داخلی وزیر  صنعت، معدن و تجارت تشکیل شد، اظهار داشت: مدیران و کارشناسان مربوطه تمام تلاش خود را بکار گرفتند تا قیمت نان متناسب با وضعیت معیشتی مردم استان تعیین شود.

وی اضافه کرد: انتظار می‌رود تنها به آمار و اطلاعات دستگاه‌های اجرایی بسنده نشود و تحلیل تغییرات قیمت کالاها باید مدنظر مسئولان باشد.

استاندار کردستان افزود: بی‌شک انتشار آمار و اطلاعات تاثیرات مثبت یا منفی در جامعه ایجاد می‌کند بنابراین باید با حساسیت ویژه‌ای نسبت به اعلام آن اقدام شود.

مرادنیا در ارتباط با ۲۰ هزار حلقه لاستیک موجود در انبارهای استان هم اظهار داشت:  علاوه بر برنامه‌ریزی برای صدور حواله میزان لاستیک موجود در انبارهای استان باید در  نگهداری و حفظ کیفیت این کالا هم نهایت توجه صورت گیرد.

وی اضافه کرد: قیمت حامل‌های انرژی نباید در کردستان با کشور اختلافی داشته باشد و وجود تفاوت قیمت‌ها در استان جای تامل دارد و دلایل آن باید به طور کامل تشریح شود.

استاندار کردستان اظهار داشت: اگر کسی در استان کالایی را گران‌تر از قیمت واقعی آن خریداری کند نتیجه کوتاهی اعضای تنظیم بازار در اجرای وظایفشان است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان هم در این جلسه به ارائه گزارشی از بررسی تغییرات شاخص قیمت و نرخ تورم در استان پرداخت و گفت: روند تورم از خرداد امسال تعدیل شد و  ۲۶ استان تورم ماهانه بیشتر از کردستان را تجربه کردند.

مسعود سالمی‌بوکانی با اشاره به اینکه در مرداد و شهریور ۳۰ استان کشور تورم ماهانه آنها از کردستان بیشتر بود، افزود: در مهر امسال تورم ماهانه کردستان بالاتر از میانگین کشوری شد و رتبه ششم را در این رابطه به خود اختصاص داد.

وی با بیان اینکه کردستان در تورم نقطه به نقطه در مهر امسال هفدهمین استان کشور شدف گفت: تفاوت قیمت‌ها در پنج گروه کالایی مورد بررسی قرار گرفت که بیشترین اختلاف قیمت‌ها مربوط به نرخ حامل‌های انرژی در استان بوده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.