به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، خالد وکیلیتجره اظهار داشت: دفتر نمایندگی کانون هموفیلی ایران در استان کردستان از سال ۷۶ فعایت خود را شروع کردە است، اما با توجە بە اینکە دفتر از محل اعتبارات مردمی ادارە میشود و بە بیماران ارائە خدمات مینماید، بارها به دلیل مشکلات مالی تعطیل شدە و پس از چندین ماە و حتی گاها یکسال فعالیتش را از سر گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: کانون هموفیلی کردستان در سال ۹۰ رسما شروع بە فعالیت کردە و از آن تاریخ به صورت مستمر بە بیماران ارائه خدمات میکند.
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره کانون حمایت از بیماران هموفیلی کردستان گفت: در حال حاضر ۱۴۳ بیمار هموفیلی زیرپوشش حمایت این کانون در استان قرار دارند که ۱۰۷ نفر از این تعداد را مردان و ۳۶ نفر را زنان در ردههای سنی مختلف به خود اختصاص دادهاند.
وکیلی تجره بیان کرد: ارائه خدمات دارویی، ارائه توانبخشی به بیماران، پرداخت هزینه رفت و آمد به تهران برای رفتن به درمانگاه جامع هموفیلی ایران، کمک هزینه تحصیلی به دانشآموزان کم بضاعت و پیشگیری از تولد بیمار جدید از جمله اهداف این موسسه است.
وی افزود: پرداخت هزینه اقدامات پیشگیرانه، اهدای وام قرضالحسنه به بیماران، مستمری ماهیانه به خانمهای بیمار، باز کردن حساب مسکن برای کودکان زیر ۱۰ سال و مددکاری بیماران از دیگر اقدامات این کانون حمایتی است.
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره کانون حمایت از بیماران هموفیلی استان کردستان یادآور شد: در این کانون بیماران تحت مراقبتهای پزشکی متخصص خون و انکولوژی و فوق تخصص کودکان قرار دارند و از خدمات پزشکی بهرهمند میشوند.
وکیلی تجره کمبود دارو را یکی از مشکلات این انجمن عنوان و تصریح کرد: با قول مساعد رئیس دانشگاە علوم پزشکی کردستان مبنی بر افزایش سهمیە دارویی بیماران امید است به زودی وضعیت دسترسی بیماران بە فاکتورهای انعقاد خونی بهتر شود.
46