معاون رئیس قوه قضائیه امنیت را ارزندهترین نعمتها و رشد همه جانبه کردستان را درگرو توسعه امنیت منطقه عنوان کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، ذبیخالله خدائیان در جلسه شورای اداری شهرستان قروه سلامتی و امنیت را ارزندهترین نعمت و پیش زمینه رشد و توسعه هر جامعهای عنوان کرد.
وی امنیت را نه فقط امنیت قضایی بلکه امنیت فرهنگی، سیاسی و فردی دانست و این را پیش زمینهی رشد همه جانبه اعلام کرد.
معاون رئیس قوه قضائیه تامین امنیت پایدار را شروع کنندهی سرمایهگذارها عنوان و رشد اقتصادی را در ارتباط تنگاتنگ با امنیت دانست.
وی عصبانیت امروزه دشمنان ایران اسلامی را ناشی از امنیت کشور که با خون شهدا حاصل شده عنوان و از نقشهی دشمن برای دامن زدن به اختلافات قومی و مذهبی ذکر کرد.
خدائیان امنیت امروز را ارمغان خون شهدا عنوان و مسئولین را به برنامهریزی برای خنثی سازی توطئه دشمنان تشویق کرد.
وی رشد همه جانبه کردستان را در گرو توسعه امنیت منطقه دانست و ایجاد حس امنیت در مردم را بسیار مهم توصیف کرد.
معاون قوه قضاییه از مسئولان خواست زمینه را برای کارهای اقتصادی در سریعترین زمان ممکن فراهم و امنیت لازم در منطقه را ایجاد کنند.
وی خدمات صادقانه در گرو کار هماهنگ دستگاهها ضمن حفظ استقلال دستگاههای خود دانست.
خدائیان اجرای طرح کاداستر در خصوص تعیین حد و حدود زمینهای زراعی، مسکونی و ملی مردم را در کاهش جرم بسیار موثر عنوان کرد.
وی در پایان رسمی شدن اسناد را در قالب طرح کاداستر کاهش تنشها و اختلافات میان مردم موثر دانست که امنیت پایدار را در جامعه موجب میشود.
موحد اماناللهی، فرماندار شهرستان قروه در ادامه جلسه شورای اداری با بیان اینکه شهرستان قروه شرقیترین شهر استان و جمعیت ۱۴۵هزار نفر دارد، وجود معادن طلا، نقره، سیلیس و سنگ مرمر را گوشهای از ظرفیتهای بالقوه شهرستان قروه عنوان کرد.
زمینهای کشاورزی شهرستان قروه برای کشت غلات بسیار مرغوب هستند و به همین دلیل رتبه سوم استان کردستان را در تولید غلات به دست آوردهاند.
وی تنش آبی ایجاد شده در طول یکدهه اخیر و شناخته شدن قروه به عنوان دشت ممنوعه را نمونههایی از مشکلات این شهرستان اعلام و از مشکل تامین آب شرب شهری و روستایی گفت.
فرماندار شهرستان قروه از تصمیم استاندار و مسئولان آب منطقهای برای درنظر گرفتن یک ردیف بودجهای به منظور انتقال آب از غرب استان به شرق خبر داد .
وی خام فروشی محصولات معادن را یکی از معضلات شهرستان قروه عنوان کرد و برضرورت حمایت از تولید و ایجاد صنایع تبدیلی در این شهر به عنوان یکی از اصلیترین مطالبات مردم تاکید کرد.
اماناللهی تکریم ارباب رجوع در دستگاه قضا را مایهی افتخار دانست و هماهنگی مجموعه دستگاه قضایی شهرستان قروه با فرمانداری و سایر دستگاهها را مثال زدنی توصیف کرد .
عابدین رستمی، امام جمعه شهرستان قروه رویههای قضایی شکل گرفته کنونی را خواست همه مردم دانست و از تصمیم قوه قضائیه درخصوص رسانهای کردن دادرسیها به ویژه مسائل اقتصادی تقدیر کرد.
وی پیادهسازی مدل بومی گزینی قضات همانند استان کرمانشاه را تاثیرگذار دانست و بهکارگیری نیروهای بومی شایسته نزدیک به مردم را در کاهش زمان دادرسی و رسیدگی به شکایات موثر عنوان کرد.
امام جمعه شهرستان قروه با بیان اینکه باید نگاه امنیتی به کردستان برداشته شود، چارهاندیشی برای مسئله کولبران و ایجاد سازوکار قانونی برای حراست از انها وجلوگیری از انجام یکسری رفتارها خلاف قوانین انسان دوستانه اسلام ضروری دانست .
انتهای پیام