در جریان برگزاری تور رسانهای به مناسبت روزخبرنگار از تعدادی از پروژههای عمرانی شهرستان سنندج بازدید به عمل آمد.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، تور رسانه ای بازدید از طرح های عمرانی سنندج با حضور معاون عمرانی استانداری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و شهردار سنندج برگزار شد. در این تور از تالار فرهنگ سنندج، ورزشگاه ۶ هزار نفری ۲۲ گولان، فاز سوم طرح تعریض کمربندی ۲۴ متری آبیدر، بلوار ۳۶ متری سنندج - روستای حسن آباد، پروژه اتصال بلوار کردستان به بلوار ساحلی، بلوار ۳۵ متری دگایران و پروژه جاده گردنه صلوات آباد بازدید به عمل آمد .
تالار فرهنگ
شهرام ملکی، معاون عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکه احداث تالار فرهنگ از جمله طرحهای اولویتدار استان است از تخصیص هشت میلیارد ریال در سال ۹۵ ، ۲۴ میلیارد ریال در سال ۹۶ و بیش از ۸۰ میلیارد ریال در سال ۹۷ به این پروژه خبر داد .
وی با اشاره به اینکه از محل اعتبارات سالجاری ۱۸۰ میلیارد ریال به این طرح تخصیص یافته ابراز امیدواری کرد با بهرهگیری از توان دستگاههای اجرایی و درصورت تامین ۷۰ میلیارد ریال اعتبار تا پایان سال مالی جاری این طرح به اتمام برسد .
آرمان جهانبخش، مسئول عمرانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در حاشیه بازدید خبرنگاران از تالار فرهنگ با اشاره به اجرای عملیات ساخت این مجتمع از سال ۸۳ با زیربنای ۱۴ هزار و ۱۰۰ مترمربع؛ پیشرفت فیزیکی این تالار را تا سال ۹۳ حدود ۲۵ درصد عنوان کرد .
وی با اشاره به تزریق مالی و همکاری ارگانهای مختلف پیشرفت اجرایی این طرح را ۵۵ درصد اعلام نمود.
سالن ورزشی ۲۲ گولان
محمد فیضبخش ، مهندس ناظر این طرح با اشاره به آغاز ساخت سالن ورزشی ۶ هزار نفری سنندج در سال ۸۴ هزینه بیش از ۲۴۰ میلیارد ریال در این پروژه؛ از پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه سالن ۶ هزار نفره ۲۲ گلان خبر داد .
وی با بیان اینکه ۳۰ میلیارد ریال از محل منابع استانی و ۲۱۰ میلیارد ریال از اعتبارات اداره کل ورزش و جوانان استان برای اجرای این طرح هزینه شده، ابراز امیدواری کرد که این پروژه در سریع ترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسد.
سالن ورزشی ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج چندین سال است که نیمهکاره مانده است و تعدادی از وزرای دولت از آن بازدید به عمل آوردهاند اما همچنان به بهرهبرداری نرسیده است.
بازدید از کمربندی آبیدر
حشمت الله صیدی، شهردار سنندج در جریان بازدید خبرنگاران از فاز ۳ کمربندی ۲۴ متری آبیدر از اجرای این طرح به طول یک هزار متر و عرض ۲۴ متر به منظور روان و عادی سازی ترافیک داخل شهر خبر داد.
عرض این معبر در طرح تفصیلی ۳۶ متر بوده است که با رایزنی شهرداری با سازمانهای مردم نهاد محیط زیستی و به منظور کم کردن آسیب به دامنه کوه آبیدر، عرض معبر به ۲۴ متر کاهش یافته و ۳متر عرض از طرف کوه آبیدر برای لاین دوچرخه سواری در نظر گرفته شده که تا پایان سالجاری این لاین به طول ۸ کیلومتر به بهرهبرداری میرسد.
وی هزینه کرد اجرای این طرح تاکنون را ۲۴ میلیارد ریال اعلام و اعتبار لازم برای اتمام فاز ۳ کمربندی آبیدر را ۲۹ میلیارد ریال عنوان میکند .
در ادامه از فاز سوم کمربندی آبیدر به هدف چهارخطه کردن محور مواصلاتی حسن آباد به سنندج با طول یک هزار و ۳۴۰ متری و ۵۰ میلیارد ریال اعتبار بازدید به عمل آمد که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
بلوار ۳۶ متری دگران و پروژه اتصال بلوار کردستان به خیابان ساحلی
صیدی همچنین در بازدید از پروژه احداث بلوار ۳۶ متری دگایران، طول این طرح را ۳ هزار و ۶۰۰ متر و اعتبار تخصیص یافته را ۵۰ میلیارد ریال از منابع شهرداری و کمک های استانی اعلام کرد.
وی همچنین در بازدید خبرنگاران از ادامه احداث بلوار کردستان از تامین ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای ادامه این طرح از محل اعتبارات مدیریت شهری خبر داد و پروژه اتصال بلوار کردستان به خیابان ساحلی را یکی از پروژههای مهم و بزرگ ۲۰ سال اخیر عمران شهری در استان کردستان به منظور کنترل بار ترافیکی شهر توصیف کرد.
وجود کانال گریاشان در امتداد بلوار کردستان و ضرورت اجرای عملیات هدایت، لایروبی و غیره این کانال از سوی آبفا، کارهای اجرایی پروژه اتصال بلوار کردستان به بلوار ساحلی را به تاخیر انداخته است
شهردار سنندج ابراز امیدواری کرد این طرح در صورت تخصیص منابع مالی و تامین اعتبار آن، تا پایان تیر ماه سال آینده ۹۹ به پایان برسد .
جاده گردنه صلوات آباد
محمد صدیق ثابتی، مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان با اشاره به اجرای این پروژه در سه قطعه به طول کلی ۲١ کیلومتر، بیش از ۸ کیلومتر از طول این مسیر تاکنون آسفالت شده است.
برنامه اصلی پروژه گردنه صلوات آباد روانسازی بار ترافیکی با چهار خطه کردن این مسیر است که مشخصات بزرگراه با توجه به توپوگرافی منطقه، در این گردنه پیادهسازی نمیشود.
وی با بیان اینکه در پروژه جاده گردنه صلوات آباد چیزی حدود ۲١۰ میلیارد ریال هزینه شده که بیش از ۵۰ درصد این مبلغ به سه پیمانکار پروژه پرداخت شده است؛ ادامه عملیات اجرایی این پروژه را مشروط به تخصیص ۴۵۰ میلیارد ریال دانست.
در پروژه گردنه صلوات آباد روزانه بیش از یک میلیارد تومان هزینه کارهای اجرایی میشود که پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی را داشته است.
در پایان خبرنگاران از عملیات احداث میدان ورودی شهر سنندج (ننله) از طرف شهرستان سقز بازدید کردند.
انتهای پیام