به گزارش ایسنا منطقه کردستان، جهاددانشگاهی طرح دیدار با مفاخر را در راستای ارج نهادن به خدمات برجسته چهرههای دانشگاهی، علمی و فرهنگی برگزار می کند .
طرح دیدار با مفاخر برای تجلیل از مفاخری برگزار میشود که در قید حیات بوده و هنوز جامعه از خدمات آنها بهرهمند است، جهاددانشگاهی باهدف ایجاد انگیزه و الگوگیری از چهرههای برجسته استان این برنامه را در حضور دانشجویان برگزار میکند .
در ادامه روند برگزاری دیدار با مفاخر، از دکتر "سالار منیعی" به عنوان یکی از نخبگان استان، تقدیر و تجلیل کرد.
چیا سهراب نژاد، رییس جهاددانشگاهی استان کردستان، در این دیدار با اشاره به اینکه طرح دیدار با مفاخر یک رویداد فرهنگی است، اظهار کرد: تجلیل از مفاخر و بزرگوارانی که در راستای توسعه کشور گام برمیدارند وظیفهای همگانی است و جهاددانشگاهی افتخار گام برداشتن در فعالیتهای فرهنگی را دارد .
وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی کردستان به عنوان یک نهاد علمی و فرهنگی به معرفی اساتید و مفاخر برجسته استان میپردازد، تصریح کرد: طرح دیدار با مفاخر ملی با هدف تکریم و قدرشناسی از بزرگان علمی، فرهنگی و هنری برگزار شده که امیدواریم جهاددانشگاهی کردستان با اجرای این طرح بتواند حمایتهای معنوی و مادی لازم را از این مفاخر انجام دهد .
رئیس جهاددانشگاهی کردستان، عنوان کرد: طرح دیدار با مفاخر برای تجلیل از بزرگوارانی برگزار میشود که در قید حیات بوده و هنوز جامعه از خدمات آنها بهرهمند است و در این راستا جهاد دانشگاهی هر ساله از چهرههای علمی و فرهنگی دانشگاههای استان تجلیل به عمل میآورد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
در ادامه سالار منیعی از مفاخر برجسته استان، گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی و درآمد بالا در رشتههای پزشکی، دانشجویان مایل به ادامه تحصیل در این رشته ها هستند و متاسفانه افراد کمی تمایل به تحصیل در رشته های مهندسی هستند این موضوع با توجه به نقش تولیدی خدمات مهندسی و ارزش افزوده ای که این رشته ها برای جامعه ایجاد میکنند نگران کننده است .
وی بیان کرد: متاسفانه دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی مهارت و توانایی انجام کارهای عملی در رشته تخصصی خود از جمله رشته عمران را ندارند که در این راستا شرکت دپارتمان سازه و زلزله امکان آموزش مهارت محور را به دانشجویان مستعد و علاقمند در زمینه طراحی سازه در قالب برنامه های آموزشی جامع را دارد.
منیعی که از مفاخر علمی استان و کشور است، تمرکز و مهارت در رشته تخصصی را ضروری دانست و عنوان کرد: انتظار میرود دانشجویان رشته عمران، از اساتید توانمند در زمینه تخصص عمران، کمک بگیرند و مهارت را بیش از گذشته یاد بگیرند چرا که متخصص شدن در این زمینه نیازمند تمرین، تکرار و مطالعه فراوان است.
لازم به ذکر است؛ سالار منیعی متولد سال 61 در شهرستان سنندج و بزرگ شده در خانوادهای فرهنگی است که در سال 83 تحصیل در رشته عمران را در دانشگاه کردستان آغاز کرده و در سال 86 در دانشگاه تبریز موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد شده است و همچنین در سال 93 دکترای تخصصی را در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران با موفقیت کسب کرده است.
وی، دکترای مهندسی عمران سازه و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، عضو پایه یک سازمان نظام مهندسی ساختمان، دارای بیش از 35 مقاله در مجلات تخصصی و کنفرانسها و سه طرح تحقیقاتی پایان یافته، مولف و مترجم چهار عنوان کتاب از جمله مبانی مهندسی زلزله کاربردی(تالیف)، طراحی لرزهای ساختمانهای بتن ارمه(ترجمه) مهار در بتن(تالیف و ترجمه) مدل سازی، تحلیل و طراحی ساختمانها با نرم افزار Etabs (تالیف) است.
وی در حال حاضر استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، مدیر گروه تحصیلات تکمیلی رشته مهندسی عمران، نایب رئیس کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان و مدیر دپارتمان سازه و زلزله مهندسان مشاور فراپیشگام است.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام