سیدجمیل احمدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه کردستان، اظهار کرد: 31 تیرماه تا 6 مرداد به عنوان هفته کارآفرینی و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای نامگذاری شده تا از این ظرفیت برای ترویج این آموزشها استفاده شود.
وی تصریح کرد: راهاندازی نهضت مهارتافزایی از مهمترین سیاستهای سازمان آموزش فنی و حرفهای در کشور است چراکه توسعه این آموزشها زمینهساز ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان، شعار امسال سازمان آموزش فنی و حرفهای را نهضت مهارتافزایی نام برد و افزود: آمادگی داریم تا افرادی که دارای نوعی مهارت هستند، زمینه شکوفایی آنها را فراهم کنیم.
احمدی بیان کرد: مشارکت اجتماعی مردم برای رفع مشکلات و استفاده از ظرفیتهای موجود امری ضروری است.
وی عنوان کرد: در طول این هفته از کارآفرینان برتر کشور که موجب ایجاد کسب و کار برای خود و دیگران شدهاند، تقدیر میشود که یکی از این افراد از شهرستان بانه است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان، با اشاره به اینکه شرکای کاری از دیگر سیاستهای اداره کل آموزش فنی و حرفهای در کنار مشارکت اجتماعی است، گفت: واحدهای صنفی نیازمند نیروهای ماهر هستند یکی از برنامههای امسال ما تامین نیروی کاری بسته به نیاز بازار کار است.
احمدی ذکر کرد: عدالت اجتماعی با این تعبیر که تمام اقشار جامعه باید از آموزشهای فنی و حرفهای بهره بگیرند و در این راستا گسترش آموزشهای فنی و حرفهای در رشتههای مختلف فراهم شده است.
وی به فعالیت 134 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در استان گریزی زد و گفت: این مراکز در کنار ظرفیتهای دولتی توانسته است بخش قابل توجهی از مردم استان را زیرپوشش خدمات آموزش فنی و حرفهای قرار دهند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان، عنوان کرد: ارائه آموزشهای فنی و حرفهای با توجه به نیاز بازار کار و ظرفیتهای استان در زندانها و پادگانها و سایر محیطها ارائه میشود تا افراد بعد از اتمام سربازی و یا اتمام محکومیت زندان بتوانند جذب بازار کار شوند.
احمدی از توسعه آموزشهای مهارتی در روستاها خبر داد و گفت: توسعه آموزشهای مهارتی در روستاهای با هدف توانمندسازی اقتصادی و رفع مشکل بیکاری از اولویتهای مهم فنی و حرفهای در استان است.
وی بیان کرد: برای تمام روستاهای استان نیازسنجی آموزشی با همکاری دهیاران انجام شده و الان تا شعاع 45 کیلومتری بحث آموزشهای فنی و حرفهای در روستاها در حال انجام است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان، افزود: اگر دنبال این هستیم که مشکل بیکاری را ریشهکن کنیم باید آموزش در بین دانشآموزان را به صورت جدی دنبال کنیم که در این راستا طرح ایرانمهارت در استان اجرایی شده و دانشآموزان همزمان با تحصیل زیرپوشش آموزشهای مهارتی قرار میگیرند.
احمدی عنوان کرد: یکی از اقدامات بسیار خوبی که در استان کردستان به همت استاندار و رئیس سازمان فنی و حرفهای انجام شده، آغاز آموزشهای پروژهمحور به عنوان پایلوت در کردستان است که در تقویت نیروی کارگری تاثیر بسزایی خواهد داشت.
وی افزود: این کار میتواند نقش مهمی در ساماندهی و اعتبار بخشی به نیروی ساختمان در استان داشته باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان، خاطرنشان کرد: زمانی میتوانیم به نحو احسن از این ظرفیتهای ایجاد شده در این حوزه بهره بگیریم که مشارکت اجتماعی وجود داشته باشد.
احمدی در پایان یاداور شد: امکاناتی که در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتآموزی در استان فراهم است در حد کشورهای توسعه یافته است.
انتهای پیام