به گزارش ایرنا، سرهنگ مهدی دانش پور روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون بیش از 50 مالباخته از این فرد شکایت کرده اند ولی احتمال دارد تعداد قربانیان بیشتر باشد.
وی افزود: این متهم با وعده فروش برنامه های فریبنده غیر واقعی قربانیان خود را برای خرید به یک درگاه جعلی بانک هدایت می کرد.
سرهنگ دانش پور اضافه کرد: پس از اینکه این افراد اطلاعات حساب کارت خود را در این درگاه وارد می کردند خریدی صورت نمی گرفت اما متهم بلافاصله اقدام به برداشت موجودی حساب آن فرد می کرد.
وی با اشاره به اینکه میزان جرایم مالی در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 57 درصد افزایش یافته است، یادآور شد: سال 97 هم نسبت به سال قبل از آن شاهد افزایش 133 درصدی جرایم مالی در فضای سایبری بودیم.
رئیس پلیس فتا کردستان گفت: با وجود اینکه پلیس در حوزه پیشگیری اقداماتی همچون کلاس های آگاه سازی در مدارس، دانشگاه ها، ادارات و مساجد برگزار کرده و مصاحبه های متعددی در این زمینه در رسانه ها و رادیو و تلویزیون صورت گرفته اما باز هم شاهد افزایش این جرایم در استان هستیم.
وی تاکید کرد: اکثر مجرمین فضای مجازی که در کردستان مرتکب جرم می شوند ساکن استان نیستند ولی قربانیان خود را از اهالی این استان انتخاب می کنند.
سرهنگ دانش پور با بیان اینکه بانک ها تا پایان اردیبهشت ملزم به فعالسازی رمز یکبار مصرف دوم برای مشتریان خود هستند، افزود: اکنون امکان فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف در برخی از بانک ها وجود دارد که با فعال کردن این رمز می توان تا حد زیادی از کلاهبرداری های اینترنتی جلوگیری کرد.
وی همچنین به مردم توصیه کرد به اندازه مصرف و نیاز خود در کارتی که دارای رمز دوم است، پول نگهداری کنند.
6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.