به گزارش خبرنگار ایرنا، عبید رستمی روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران استان اظهار داشت: در بخش تیتر 13 اثر به زبان کُردی و 81 اثر به زبان فارسی، گزارش 25 اثر به زبان کُردی و 120 اثر به زبان فارسی، در بخش خبر 18 اثر به زبان کُردی و 32 اثر به زبان فارسی به این جشنواره ارسال شده است.
وی اضافه کرد: در بخش مصاحبه هم 44 اثر به زبان کُردی و 81 اثر به زبان فارسی، در بخش یادداشت و سرمقاله نیز 69 اثر به زبان کُردی و 132 اثر به زبان فارسی، در حوزه طنز و کاریکاتور هم 8 اثر به زبان کُردی و 43 اثر به زبان فارسی به دبیرخانه جشنواره رسید.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: در بخش طراحی و صحفه آرایی 35 اثر و در بخش عکس شامل تک عکس و گزارش تصویری نیز 69 اثر دریافت شده است.
رستمی تعداد آثار ارسال شده در بخش جانبی جشنواره را 71 اثر به زبان های کُردی و فارسی اعلام کرد و یادآور شد: در بخش تخصصی و دانشجویی هم 34 اثر به زبان فارسی و 6 اثر به زبان کُردی ارسال شده است.
وی تاکید کرد: در بخش نشریات دانشجویی تنها سه اثر ارسال شده بود که به دلیل اینکه تعداد آثار ارسالی به حد رقابت نرسید، این بخش از جشنواره حذف شد.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: از مجموع آثاری که در تمام بخش های جشنواره ارسال شده تنها 13 اثر به دلایل فنی حذف شد و 2 اثر هم مشمول رفع نقض شدند که صاحبان آنها اقدامی در این رابطه انجام ندادند.
رستمی اظهار داشت: استان کردستان با 590 اثر از 124 شرکت کننده، آذربایجان غربی با 132 اثر از 31 شرکت کننده، ایلام با 42 اثر از 14 شرکت کننده، کرمانشاه با 122 اثر از 32 شرکت کننده، تهران با 13 اثر و از استان سمنان نیز یک اثر در این جشنواره حضور دارند.
وی یادآور شد: تمام تلاش و برنامه این اداره کل این است که دومین دوره این جشنواره را در سطح بین المللی و با حضور اهالی رسانه از دیگر کشورهایی که رسانه کُردی دارند، برگزار کنیم.
دبیر اجرایی نخستین جشنواره منطقه ای رسانه های کُردی هم در این نشست با اشاره به اینکه فراخوان این جشنواره آبان ماه سال 97 اعلام شد، گفت: با توجه به هدف و راهبرد جشنواره قرار بود تنها آثاری که به زبان کُردی در رسانه ها منتشر شدند، مورد پذیرش قرار گیرند.
شیروان یاری اضافه کرد: از آنجا که عمل به راهبرد مذکور منجر به حذف آثار ارسال شده اهالی رسانه استان های ایلام و کرمانشاه می شد، تصمیم گرفته شد در نخستین دوره جشنواره آثار ارسال شده به زبان فارسی هم پذیرش شود.
وی اظهار داشت: از جمله برنامه های این جشنواره برگزاری چهار کارگاه آموزشی در بخش های خبر و تیتر، گزارش و مصاحبه، صفحه آرایی و گرافیک و یادداشت و سرمقاله است.
دبیر اجرایی نخستین جشنواره منطقه ای رسانه های کُردی گفت: اساتید این دوره های آموزشی متشکل از علیرضا کتابدار، فریدون صدیقی، محمود مختاریان و شفیع بهرامیان است.
در این نشست از پوستر نخستین جشنواره رسانه های کُردی رونمایی شد، جشنواره قرار است چهار و پنجم اردیبهشت در سنندج برگزار شود.
9936/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.