آزاد حکمت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد 258 هزار و 64 شماره دائمی و یک میلیون و 550 هزار و 510 شماره اعتباری است.
وی از تحقق بیش از 95 درصد برنامه ها و اهداف مخابرات استان در سال 97 خبر داد و افزود: با واگذاری 19 هزار و 22پورت ADSL به مشتریان درسال گذشته موفق به تحقق 150 درصدی برنامه های این حوزه شدیم.
مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: پارسال 15 هزار و 284 پورت توسعه سوییچ وADSL شامل ایجاد مراکز جدید، جایگزینی سیستم های جدید با هدف ارتقای کیفیت ارتباطی و افزایش امکانات موجود صورت گرفت.
حکمت با اشاره به بحث محرومیت زدایی در سطح استان در راستای ارائه خدمات مخابراتی به مشتریان، اضافه کرد: با اجرای اهداف و برنامه ریزی های مشخص برای دایری ADSL شهرستان های کم برخوردار در اولویت قرار گرفته اند.
وی به 581 هزار و 902 شماره تلفن ثابت نصب شده در استان اشاره کرد و گفت: از این تعداد 485 هزار و 247 شماره با ضریب نفوذ 29،7 درصد مشغول بکار است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان ارائه خدمات تلفن ثابت به روستاییان را به عنوان اولین محصول مخابراتی در برقراری عدالت اجتماعی اعلام کرد و افزود: با تلاش و همت پرسنل در حال حاضر یک هزار و 601 روستای استان دارای ارتباط خانگی هستند.
حکمت به تعداد متقاضیان تلفن ثابت در سطح استان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: بیشترین واگذاری تلفن ثابت به ترتیب در شهرستان های سنندج با چهار هزار و 733 شماره، بانه با 961 مورد و سقز با 679 شماره بود.
وی به توسعه شبکه فیبر نوری در سال 97 اشاره کرد و اظهار داشت: نصب و راه اندازی CWDM، افزایش ظرفیت انتقال، افزایش ظرفیت رادیو، تعویض لاین و ماکس به تعداد بیش از 138 مورد با سرمایه گذاری چشمگیر را می توان به عنوان بخشی از کارهای محقق شده در این حوزه نام برد.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان اینکه افزایش سایت های 4G و ارتقا سایت های 3G از دیگر برنامه های مخابرات در سال 97 در راستای جذب اعتماد مشتریان بود، گفت: تا پایان سال گذشته تعداد 475 سایت BTS در سطح استان راه اندازی شد که تعداد 359 سایت 4G و تعداد 340 سایت آن 3G است.

** چهار میلیارد ریال برای جبران خسارت به زیرساخت های مخابراتی نیاز است
حکمت با بیان اینکه پس از پیش بینی هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل، تمهیدات خوبی برای حفاظت از زیرساخت های مخابراتی اندیشیده شد، اضافه کرد: انجام دقیق و رعایت استانداردهای لازم در پروژه های مخابراتی موجب شد تا کمترین خسارت و قطعی ارتباط مخابراتی را در سطح استان داشته باشیم.
وی گفت: بر اثر سیل و رانش زمین به شبکه کابل (فیبرنوری و مسی)، ساختمان های مراکز مخابرات روستایی، حوضچه و داکت، کارت لاین و کارت پاور خسارت هایی وارد شد که در مجموع برای بازسازی و ترمیم این زیرساخت ها حدود چهار میلیارد ریال هزینه برآورد شده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: بر اثر وقوع سیل، شبکه فیبر نوری برخی از محورهای ارتباطی شهرستان های مریوان، کامیاران، بانه، قروه و دهگلان خسارت دیدند، ضمن اینکه به سایت های تلفن همراه (تجهیزات BTS، دکل و جاده) نیز خسارت هایی وارد شد.
حکمت اظهار داشت: بنا به بررسی های صورت گرفته وضعیت ارتباطی استان در زمان وقوع آب گرفتی معابر، پایدار و مشترکان بدون مشکل ارتباطی از خدمات مخابرات بهره مند بودند.
براساس آخرین سرشماری در سال 95 جمعیت استان کردستان یک میلیون و 603 هزار و 11 نفر است که 812 هزار و 776 نفر آن مرد و 790 هزار و 235 نفر زن هستند.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.