به گزارش خبرنگار ایرنا، عظیم محبی روز پنجشنبه در سومین همایش استانی و آیین تجلیل از برترین های برنامه تعالی مدیریت استان کردستان اظهار داشت: برنامه تعالی مدیریت برنامه ای در راستای افزایش خلاقیت، نحوه برنامه ریزی برای ارتقای آموزش و استفاده بهینه از امکانات بوده و جنبه مشورتی، راهنمایی و تبادل نظر دارد.
وی افزود: در این طرح هر مدیر مدرسه در فرآیند مدیریتی و برنامه ریزی های خود باید به دنبال این مساله باشد که وضع موجود مدرسه خود را تحلیل کرده و بشناسد و براساس آن وضعیت مورد انتظار را ترسیم و راه های رسیدن به آن را مشخص کند.
مشاور و دبیر علمی شورای هماهنگی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: با اجرای برنامه تعالی مدیریت، فعالیت های موجود در مدرسه منظم شده و تفکر برنامه ریزی در مدیران و سایر متولیان اجرای این برنامه ایجاد خواهد شد.
وی یادآور شد: این برنامه مدل برنامه ریزی مبتنی بر چرخه کیفیت است و اگر مدرسه ای براساس فعالیت ها و برنامه ای که ابتدای سال تحصیلی تدوین شده عملکرد خود را ارزیابی کند، در اجرای برنامه موفق می شود.
محبی ناهماهنگ بودن مدارس و نوع ارزیابی و رتبه بندی را چالشی در زمینه اجرای برنامه تعالی دانست و اضافه کرد: یکی از برنامه های وزارت آموزش و پرورش رفع موانع و چالش های موجود در راستای اجرای این برنامه است تا مدارس بتوانند به بهترین شکل ممکن آن را اجرا کنند.
در ادامه این همایش از مدیران و مدارس ممتاز استانی و کشوری برنامه تعالی مدیریت استان کردستان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.
طرح تعالی مدیریت مدرسه، طرحی است که از سوی وزارت آموزش و پرورش با هدف ترویج و تقویت سیستم خود ارزیاب در درون مدرسه، ارتقای کیفیت آموزشی و مشارکت مسئولان، والدین و دانش آموزان در اداره مدرسه اجرا می شود.
در سال تحصیلی جاری 290 هزار دانش آموز مقاطع سه گانه (ابتدایی، متوسطه اول و دوم) در سه هزار و 800 مدرسه استان کردستان مشغول به تحصیل هستند.
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.