پیام شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح عملیات احیا و غنی سازی مراتع این استان در قالب چند مرحله با همکاری کارشناسان معاونت فنی اداره کل انجام می شود که در مرحله اول 25 هزار نشاء گیاهان دارویی در محل نهالستان گریزه شهرستان سنندج تولید شد.
وی اضافه کرد: این نشاء ها برای استفاده در طرح های بیولوژیک آبخیزداری و آبخوانداری استان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تولید و در قالب عملیات کپه کاری و بذر پاشی، احیاء و غنی سازی در مراتع مورد استفاده قرار گرفتند.
شریفی افزود: این گیاهان با توجه به نیاز سنجی انجام گرفته در استان و بومی بودن گونه ها انتخاب شده و در مرحله دوم نیز نشاء های تولید شده در نهالستان به عرصه های ملی استان انتقال داده شدند تا در اجرای عملیات بیولوژیک کپه کاری در 230 هکتار از مراتع مستقر و کشت شوند.
وی یادآور شد: در عملیات مذکور نشاء کاری با گونه های آویشن و‌ ختمی انجام گرفت اما کپه کاری و ‌بذرکاری به صورت محدود با استفاده از بذرهای کاسنی، ختمی و ‌آویشن انجام گرفته است.
کردستان حدود یک میلیون و 788 هزار هکتار منابع طبیعی شامل 373 هزار هکتار جنگل و یک میلیون و 414 هزار هکتار مرتع دارد که معادل 61 درصد سطح استان را شامل می شود.
7349/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.