به گزارش خبرنگار ایرنا رضا خضری شامگاه چهارشنبه در مراسم روز جهانی معلولین که توسط آموزشگاه استثنایی تربیت در سالن آمفی تئاتر فرهنگی و هنری ارشاد برگزار شد اظهار داشت: 55 نفر از این 200 نفر نیز در طرح تطبیقی فراگیر با کمک معلمین آموزش دیده و رابطین در هفت گروه از خدمات آموزشی بهره مند می شوند.
وی افزود: در سال گذشته در آموزشگاه استثنایی تربیت 104 دانش آموز و امسال 144 دانش آموز با نیازهای ویژه مشغول به تحصیل بودند که نشان از ارتقای فرهنگ جامعه نسبت به جامعه معلولین دارد.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش بانه در هفت گروه کودکان نابینا و کم بینا، ناشنوا و کم شنوا، کودکان جسمی حرکتی، کودکان کم توان دهنی، کودکان چند معلولیتی، کودکان اوتیسم، کودکان با اختلالات یادگیری و مشکلات رفتاری خدمات مختلف آموزشی ارائه می دهد.
خضری خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش استثنایی برای کودکان شناسایی شده حتی یک نفر در دورترین روستاها برنامه آموزش رسمی ارائه می دهد.
وی اظهار داشت: در مدارس خاص علاوه بر نیروهای آموزشی، نیروهای توان بخشی شامل کاردرمانگر، گفتار درمانگر، مددکار اجتماعی، مشاور تخصصی، سرپرست آموزشی، مربی تربیت بدنی، مراقب سلامت، مربی پرورشی و مدیر، خدمات ارائه می دهند.
وی گفت: در آموزشگاه استثنایی تربیت از سه تا 10 دانش آموز در گروه های اوتیسم و چند معلولیتی در کلاس های تک معلولیتی حضور دارند.
مدیر آموزش و پروش بانه اضافه کرد: عدم پذیرش معلولیت کودکان از طرف بعضی اولیا و ممانعت از تحصیل دآنش آموزان در مدارس خاص مهمترین چالش آموزش و پرورش بانه است.
به گزارش ایرنا مدرسه استثنایی تربیت نخستین و تنها مکان آموزشی برای معلولان در شهرستان بانه است که از سال 72 دایر شده و به هفت دانش آموز اوتیسم در این مدرسه خدمات ارائه می شود.
در بانه 35 نفر به دانش آموزان با نیازهای ویژه خدمات آموزشی ازائه می دهند. شهرستان مرزی بانه با 158 هزار نفر جمعیت در 270 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
7469/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.