علی اکبر محمدپناه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این پروژه شامل یک هزار و 482 هکتار حفاظت و قرق و 286 هکتار عملیات کپه کاری و بذر کاری در حوزه آبخیز شهرستان سنندج است.
وی با اشاره به اینکه برای اجرای این عملیات 2 میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تخصیص یافته است، افزود: این پروژه با هدف حفاظت از عرصه های ملی و مرتعی در سه حوزه آبخیز کیلانه(روستاهای کرجو، کیلانه، عنبربزان)، حوزه ماچکه( روستای ماچکه) و حوزه دولبندی شامل روستاهای تیرگران، تازه آباد دکتر واسع و قره گل اجرا می شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سنندج بر لزوم مشارکت جوامع محلی در حفاظت از عرصه های ملی تاکید کرد و یادآور شد: این طرح شامل بذرپاشی، بذرکاری، کپه کاری، تبدیل دیم زارهای کم بازده، حفاظت و قرق بوده که توسط شرکت پیمانکاری سرشت سبز زاگرس در حال انجام است.
محمدپناه اضافه کرد: در این راستا بذر گیاهان دارویی و مرتعی برای عملیات بیولوژیک اختصاص یافته که تاکنون بذر گونه های ماشک، یونجه، خلر، آگروپاپیرون، آویشن ختمی و کاسنی در میان مرتعداران شهرستان سنندج توزیع شده است.
وی اظهار داشت: شهروندان می توانند هر گونه اخبار و گزارش های مردمی در مورد تخریب و تصرف اراضی ملی، قطع و حمل درختان بصورت غیر مجاز، تصرف و آتش سوزی عرصه های طبیعی و ملی را به صورت شبانه روزی از طریق شماره تلفن رایگان 1504 اطلاع دهند.
کردستان حدود یک میلیون و 788 هزار هکتار منابع طبیعی شامل 373 هزار هکتار جنگل و یک میلیون و 414 هزار هکتار مرتع دارد که معادل 61 درصد سطح استان را شامل می شود.
7355/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.