محمد راست کردار روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سروآباد 65 روستای بالای 20 خانوار جمعیت داریم که با همکاری ثبت اسناد و املاک شهرستان مریوان تاکنون طرح سند دار کردن اماکن خصوصی و دولتی در 83 درصد این روستاها اجرایی شده است.
وی افزود: تعداد هشت هزار و 400 سند مالکیت برای اماکن خصوصی و دولتی در روستاهای سروآباد صادر شده و صدور سند برای مابقی اماکن روستایی در این شهرستان همچنان ادامه دارد.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سروآباد اضافه کرد: در این شهرستان 2 شهر زیر 20 هزار نفر جمعیت نیز وجود دارد که برای بیش از 88 درصد از اماکن خصوصی و دولتی این 2 شهر نیز سند مالکیت صادر شده است.
وی یادآور شد: در 2 شهر سروآباد و هورامان در مجموع یک هزار و 224 ملک خصوصی و دولتی وجود دارد که در شهر سروآباد 540 سند مالکیت و در شهر هورامان 420 سند مالکیت برای این املاک صادر شد.
راست کردار تاکید کرد: در راستای کاهش هزینه های تردد روستاییان به مرکز شهرستان برای صدور اسناد مالکیت اماکن روستایی، متقاضیان می توانند مدارک خود را تحویل دهیاری روستای دهند تا امور مربوطه از این طریق انجام شود.
وی گفت: هزینه صدور هر سند روستایی کمتر از 2 میلیون ریال است و روستاییان می توانند با استفاده از مزایای این طرح برای سند دار کردن واحدهای مسکونی خود اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، طرح سنددار کردن اماکن روستایی و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت در شهرستان سروآباد از سال 1384 با همکاری مشترک بنیاد مسکن و اداره ثبت اسناد و املاک مریوان آغاز شده است.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بر اساس قانون به صورت مشترک موظف هستند برای همه روستاها، مراکز دهستان ها و بخش های روستایی سند مالکیت صادر کنند.
سند مالکیت به معنای هویت بخشی به املاک روستایی است و روستاییان با این سند می توانند تسهیلات دریافت کرده و اختلافات ملکی نیز با این امر رفع می شود.
شهرستان سروآباد با 2 بخش مرکزی و هورامان، 73 روستا و جمعیتی بیش از 52 هزار نفر در فاصله 90 کیلومتری از سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و 24 کیلومتر مرز با کشور عراق دارد.
7354/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.