به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن مرادنیا روز یکشنبه در هشتمین جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان اظهار داشت: هنوز در استان به این باور نرسیده ایم که بخش خصوصی چه قابلیت های برای توسعه دارد.
وی با اشاره به تلاش برخی افراد برای زدن تهمت و افترا به دیگران افزود: بیشترین تهمت ها در این خصوص متوجه شخص بنده بوده که آنها به من منتسب کرده اند.
مرادنیا با بیان اینکه می گویند با سرمایه گذاران شریک هستم که اگر باشم ابایی از بیان واقعیت ندارم، تاکید کرد: حیف و بدور از انصاف است فرزندان استان را با فضا سازی در مظان اتهام قرار دهیم.
وی به مدیران دستگاه های اجرایی توصیه کرد نگران تهمت ها و افتراها نباشند و کار خود را به درستی انجام دهند چرا که هنر افراد مغرض تهمت زدن و تلاش برای محروم ماندن کردستان است.
استاندار کردستان در ادامه حضور و ورود بخش خصوصی برای تکمیل پروژه‌های دولتی را زمینه ساز بهبود شرایط اقتصادی استان دانست و تاکید کرد: بخش خصوصی باید در این مقطع حساس به کشور خدمت کند.
وی خواستار تدوین برنامه زمانبندی مناسب برای کار گروهی شد که در زمینه واگذاری طرح‌های دولتی به بخش خصوصی در استان فعالیت خواهد کرد.
مرادنیا با گریزی به گذشته و کلنگ زنی های بی اراده برای برخی طرح های عمرانی گفت: پول بیت المال در طرح های ناکارآمد و نیمه تمامی به هدر رفت که هیچ نفعی هم برای مردم نداشته است.
وی خطاب به فرمانداران شهرستان ها گفت در پذیرش طرح های جدید حساس باشید.
مرادنیا با ابراز تاسف از اینکه مدیری از طرح های حوزه خود بی خبر باشد، افزود: بیت المال متعلق به همه مردم است و نباید نسبت به آن احساس مالکیت داشته باشیم.
استاندار کردستان از مدیران اجرایی خواست برای واگذاری پروژه ها همت کنند و با هدف گذاری مناسب و زمانبندی، تنها به برگزاری جلسه در این خصوص اکتفا نکنند.
وی یادآور شد: هر مدیری در واگذاری پروژه های دولتی به بخش خصوصی پیشقدم شود به صورت ویژه تشویق غیر قابل باوری خواهد شد.

** دستگاه های اجرایی در تامین نقدینگی دچار روز مرگی نشوند
مدیرکل دیوان محاسبات استان کردستان گفت: در شرایط بحرانی امروز تامین نقدینگی برای دستگاه های اجرایی مساله مهمی است که نباید روزمرگی اداری، مسئولین را از این مهم غافل کند.
مراد محمدی گفت: اگر پول و اعتبار فراهم باشد، مدیریت کار راحتی است بنابراین هنر مدیر، مدیریت منابع در شرایط خاص و کمبودها است.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از اعتبارات صرف توسعه، تجهیز و تعمیرات ساختمان ادارات می شود، به برخی بندهای قانونی اشاره کرد و افزود: با تکیه بر برخی بندهای قانون ساختمان های اداری را می توان تبدیل به احسن کرد و یا تغییر کاربری داد و ساختمان اداری جدید خریداری کرد.
محمدی با بیان اینکه برخی ساختمان های اداری در بهترین نقاط شهر هستند، تاکید کرد: با تغییر کاربری و واگذاری این ساختمان ها می توان بخش زیادی از مشکلات اعتباری ادارات را رفع کرد.
مدیرکل دیوان محاسبات استان کردستان با تاکید بر اینکه هیچ دستگاه نظارتی، مدیری را بخاطر کار بازخواست نمی کند، اظهار داشت: ۴۰ پرونده دادسرایی در استان داشتیم که هیچ مشکلی برای حتی یک مدیر ایجاد نشد و با سوال و تذکر این موارد مرتفع شد.

** مهندسی مجدد پروژه‌ها
مدیرکل بازرسی کردستان هم در این جلسه گفت: بعضی از پروژه های تعریف شده نتوانست مجموعه بازرسی را برای اولویت اجرا، قانع کند.
محمودرضا مهرورز بر لزوم توجه به کیفیت طرح های اجرایی تاکید کرد و افزود: با چنین قراردادهایی که منجر به اجرای طرح های بدون کیفیت می شود، بار دولت سنگین و به آن خسارت وارد می شود.
وی یادآور شد: طرح هایی که در شرایط فعلی کشور، توجیه قابل قبول برای اجرا ندارد، در اولویت های بعدی قرار گیرد.
در این نشست فرمانداران بیجار، قروه و سروآباد درباره ضرورت هماهنگی مدیران کل با فرمانداران در اولویت بندی طرح ها، شناسایی طرح های راکد و بدون استفاده و لزوم تسریع در توسعه و آبادنی استان سخن گفتند.
نایب رئیس اتاق بازرگانی، معدن و کشاورزی سنندج هم با مثبت ارزیابی کردن این طرح دولت گفت: آمادگی داریم طرح های اولویت دار را به بخش خصوصی متقاضی و واجد شرایط معرفی کنیم.
حامد رنجبر احداث نمایشگاه جدید بین المللی سنندج را از طرح های مورد اقبال اتاق بازرگانی ایران معرفی کرد و افزود: این طرح به عنوان پایلوتی برای پوشش نمایشگاه های عراقی در نظر گرفته شده است.
7345/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.