عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی:
واردات منسوجات ترکیه و چین را متوقف کنید!
عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی معتقد است که تغییر سیاستهای حمایتگرانه از واردات و همراهی با تولید باعث میشود که سمت و سوی سرمایهگذاران به بخش تولید تغییر کند و شاهد بهبود و رونق در صنایع باشیم.
به گزارش جی پلاس، شروین بادامچی درباره وضعیت صنایع نساجی و با اشاره به قانون خوداظهاری مالیاتی اظهارداشت: با استقرار اینگونه سیستمها و قوانین و مقررات جدید، تولیدکننده در عین حال که تکوتنها میماند، بلکه هر روشی را که حفظ حیات واحدهای تولیدی خود مدنظر داشته باشد، باز هم با سازمانهای دولتی مواجه میشود.
وی افزود: قوانین و مقررات جدید بسیار دست و پاگیر و ضدتولید هستند و جرایم آن زندانی شدن است.
عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی عنوان کرد: زیانهای مالی به همراه موقعیت نامناسب بازار و مشکلات مالی، تیر خلاصی به تولید است و در نهایت بخش تولید به این نتیجه میرسد که نمیتواند خود را از گرداب مشکلات متعدد نجات دهد.
بادامچی تصریح کرد: به این ترتیب با ریزش کارگر روبهرو و در نهایت تولید متوقف می شود.
وی متذکر شد: از نظر ما، بخش خصوصی قربانی اصلی سیاست های غلط دولتها شده است.
عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ادامه داد: با اطمینان اعلام میکنم تنها دلیلی که واحدهای ریسندگی کشور به فعالیت میپردازند، این است که صددرصد قانون را رعایت نمیکنند و در آینده با تصویب قوانین و مقررات ضدتولید، با معضلات بسیاری روبهرو میشوند و راهی جز توقف تولید نخواهند داشت.
بادامچی تاکید کرد: قوانین و مقررات جدید، تلهای برای تولیدکنندگان است که سرانجامی خوبی برای تولید کشور ندارد.
وی گفت: من معتقد هستم سیاست عملی دولت این است که خواهان تولید هستند، اما علاقه بیشتری به واردات دارند.
عضو انجمن صنایع نساجی با بیان اینکه کالاهای مختلف وارداتی به سهولت وارد بازار میشوند و فروشگاهها پر از محصولات پوشاک و منسوجات چین، ترکیه و .... میشوند، اما در مقابل شاهد تعطیلی کارخانههای تولیدی هستیم، تصریح کرد: به تبع واحدهایی که تولیدکننده مواداولیه واحدهای تولیدی هستند؛ در این شرایط له خواهند شد.
بادامچی خاطرنشان کرد: امروزه تولیدکنندگانی در کشور موفق هستند که به تقویت بخش بازرگانی و واردات پرداختهاند، نه تولیدکنندگانی که بخش تولید مجموعه خود را توسعه دادهاند.
وی تاکید کرد: اطمینان دارم در صورت تغییر سیاست حمایتگرانه دولت از واردات و همراهی با تولید، این گروه نخستین افرادی خواهند بود که کارخانه تولیدی احداث خواهند کرد.
دیدگاه تان را بنویسید