افزایش علاقهمندی جوانان به کسب مهارتهای شغلی
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران میگوید: در چند سال گذشته رویکرد جوانان به کسب مهارتهای شغلی از طریق آموزشهای فنی و حرفهای بیشتر شده است.
به گزارش جی پلاس، مجید تهرانیان عدم تناسب آموزشها با نیاز بازار کار را در بیکاری جوانان تاثیرگذار دانست و افزود: برای ارتقای سطح کیفی آموزشها، درصدد هستیم تا انگیزه کارآموزان را برای کسب مهارت و انگیزه کارفرمایان را برای جذب کارآموزان به بازار کار افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه ۳۰ درصد کارگاههای فنی و حرفهای را دانشجویان فارغالتحصیل تشکیل میدهند، افزود: در سازمان آموزش فنی و حرفهای بیش از ۲۰۰۰ استاندارد شغلی وجود دارد که در تهران حدود ۷۰۰ عنوان مهارت شغلی آموزش داده میشود و از این میزان مهارت شغلی، ۵۷۰ عنوان در بخش خصوصی و دیگر مهارتها در بخش دولتی است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران با اشاره به فعالیت ۲۴۰ کارگاه آموزشی در ۲۷ مرکز آموزش فنی و حرفهای استان تهران گفت: استان تهران با داشتن ۲۷ مرکز آموزش فنی و حرفهای سالانه نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر از کارآموزان داوطلب را مورد آموزش قرار میدهد.
تهرانیان درباره دورههای آموزش مهارتی و فنی و حرفهای و مدت زمان آن اظهار کرد: این دورهها از یک ماهه و ۴۵ روزه تا شش ماهه است و کارآموزان پس از گذراندن دورهها، موفق به کسب گواهی مهارتی میشوند.
وی سازمان آموزش فنی و حرفهای را از جمله مراجع تایید صلاحیت افراد برای حضور در بازار کار ذکر کرد و گفت: بخش اعظمی از دانش آموختگان برای تکمیل مهارتهای عملی خود به سازمان آموزش فنی و حرفهای مراجعه میکنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران در پایان بر لزوم هدفمندی آموزشهای مهارتی تاکید وخاطرنشان کرد: به منظور بالا بردن کیفیت آموزشی و نزدیک کردن آموزشهای مهارتی به استانداردهای بینالمللی، مفاد آموزشی و مهارتی این دورهها بر اساس نیاز متقاضیان تشکیل شده است.
دیدگاه تان را بنویسید