به گزارش ایرنا، مسعود منصور روز چهارشنبه در همایش معاونان حفاظت و امور اراضی ادارات کل منابع و آبخیرداری کشور در منطقه چغاخور چهارمحال و بختیاری افزود: امسال 4 میلیون هکتار از اراضی جنگلی کشور تحت پوشش نقشه کاداستر قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، کاداستر در واقع نقشه ای است که لایه های حقوقی روی آن بارگذاری می شود و در دارای دقت مکانی بسیار بالایی است.
تثبیت مالکیت دولت و تعیین حدود مستثنیات اشخاص از مهمترین مزیت های تهیه کاداستر اراضی است که در نتیجه آن می توان اختلافات قضایی و ملکی را حل کرد و امکان تعرضات اراضی ملی و دولتی اشخاص را به حداقل رساند.
ایجاد بستر مناسب برای تسریع در اجرای طرح های توسعه ای دولت و بخش خصوصی از دیگر مزیت های اجرای طرح نقشه کاداستر اراضی است.
با اجرای این طرح، دولت به میزان مالکیت خود اشراف پیدا می کند و ایجاد بانک اطلاعات زمین یا سامانه کاداستر امکان پاسخگویی به استعلامات و تکریم ارباب رجوع راحت تر و در اسرع زمان فراهم می کند.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری گفت: احیا و بازسازی معادن از دیگر رویکردهای این معاونت است چرا که پیشتر اراضی که تحت پوشش فعالیت معدنی قرار داشت برای احیای آن برنامه اجرا نمی شد.
منصور اظهار داشت: معاونت حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور نسبت به احیای این منابع طبیعی در محدود معادن اقدامات لازم را در نظر گرفته است.
به گفته وی، تاکنون 50 هزار هکتار از عرصه هایی که تحت فعالیت معدنی بود، بهسازی شده است.
وی افزود: سه موضوع اساسی در نشست معاونان حفاظت و امور اراضی ادارات کل منابع طبیعی کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، در این نشست معاونان حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری به بحث و تبادل نظر درباره مباحث نقشه کاداستر پرداختند.
2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.