صفر فرامرزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود محدودیت های مالی بیمه سلامت باید تلاش شود تا براساس منابع موجود تعهدات و مصارف خود را تنظیم کنیم.
وی ادامه داد: در همین راستا با سقف گذاری خدمات از درخواست های القایی بیماران کم و ارائه خدمات به موارد ضروری تر هدایت می شود.
فرامرزی با بیان اینکه سقف گذاری خدمات محدودیتی برای بخش خصوصی ایجاد نمی کند، تصریح کرد: اجرای این طرح تنها برای موسساتی که هزینه سازی می کنند، محدودیت هایی به همراه خواهد داشت.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه هزینه های درمان بیمه شدگان استان در سال گذشته 2 هزار و 290 میلیون ریال بوده است، افزود: این در حالی است که درآمد این نهاد 290 میلیارد ریال بوده و این عدم تناسب در منابع و مصارف مشکلاتی را ایجاد می کند.
فرامرزی، موسسات طرف قرارداد این نهاد را 499 موسسه عنوان کرد و گفت: مجموع مبلغ بدهی بیمه سلامت استان به موسسات طرف قرارداد یک هزار و 460 میلیارد ریال است که 520 میلیارد ریال آن پرداخت شده است.
به گزارش ایرنا، طرح تحول سلامت با وجود هزینه های مالی، یکی از بزرگترین دستاوردهای دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه بهداشت و درمان محسوب می شود که به کاهش بار مالی پرداختی مردم به بیمارستان ها، نوسازی، بهسازی و ارتقای سطح تجهیزات پزشکی با بهره مندی 11 میلیون نفر از جمعیت کشور از این بیمه همگانی انحامید.
در چهارمحال و بختیاری 630 هزار نفر زیرپوشش بیمه سلامت هستند. این نهاد در قالب صندوق کارکنان دولت به 85 هزار نفر، در قالب صندوق بیمه همگانی به 12 هزار نفر، در قالب بیمه روستائیان و عشایر به 485 هزار نفر و در قالب سایر اقشار به 39 هزار نفر خدمات رسانی می کند.
7363/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.