شراره شاه حسینی روز شنبه در دومین همایش مناسب سازی معابر شهری استان چهارمحال وبختیاری یا اشاره به اینکه طرح مناسب سازی معابر و اماکن عمومی در راستای اجرای قانون جامع حمایت از معلولان در حال اجراست، افزود: آشنا نبودن مجریان طرح های مناسب سازی معابر عمومی از دلایل این معضل است.
وی گفت: در برخی معابر شهری شهرداری برای مناسب سازی سنگ فرش هایی تهیه شده که مجریان به دلیل ناآشنا بودن با این طرح از این سنگ فرش ها به خوبی استفاده نکرده و از آن فقط برای زیبایی استفاده می کنند.
به گفته وی، براساس آخرین پژوهش های انجام شده در حوزه اداری و معابر شهری 20 درصد مناسب سازی های انجام شده که امید است با اجرای جشنواره شهید رجایی وضعیت مناسب سازی بهتر شود.
وی به فرهنگ سازی در مدارس و مراکز آموزش عالی و جامعه در حوزه مناسب سازی تاکید کرد و گفت: اضافه شدن 2 واحد درسی مناسب سازی اماکن عمومی و شهری به دروس دانشگاهی رشته مهندسی عمران از برنامه ها و طرح های در دست اجراست.
شاه حسینی اظهار کرد: هم اکنون اعتبار خاصی برای ادارات برای مناسب سازی پیش بینی نشده و براساس ماده 2 آیین نامه اجرایی قانون جامع حمایت از معلولان دستگاه های اجرایی مکلف هستند از سرجمع اعتبارات سالانه خود ساختمانهای موجود را مناسب سازی کنند.
شهردار شهرکرد نیز گفت: طی سال جاری 2 میلیارد یرال اعتبار برای مناسب سازی و بهسازی معابر شهری سطح شهر اختصاص داده شد.
نورالله غلامیان افزود: این اعتبار برای مناسب سازی پیاده روهای خیابان های مولوی، خیابان فردوسی از چهار راه خواجه نصیر تا تقاطع بلوار آیت الله کاشانی هزینه شود.
وی گفت: سال گذشته 4.5 میلیارد ریال برای بهسازی معابر در شهرکرد هزینه شده که با این میزان اعتبار پیاده روهای خیابان 12 محرم تا چهار راه مولوی در سطح 2500 متر مربع و خیابان سعدی از چهار راه بوعلی به سمت چهار راه فردوسی در سطح 1500 مترمربع اصلاح و مناسب سازی شده و در برخی معابر در دست اجراست.
دومین همایش علمی مناسب سازی معابر شهری استان چهارمحال وبختیاری با حضور کارشناسان و دستگاه های متولی و شهرداران و مهندسان سازمان نظام مهندسی در شهرکرد برگزار شد.
7360/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.