به گزارش ایرنا، فرامرز شاهین شامگاه یکشنبه با اعلام این خبر افزود: عصر سی ام بهمن ماه در پی تماسی با این مرکز مبنی بر کاهش سطح هوشیاری یک خانم سالمند در شهرکرد، بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به همراه 2 تکنسین به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: پس از رسیدن کارشناسان فوریتهای پزشکی بر بالین بیمار٬ بررسی ها حاکی از ایست قلبی بیمار بود که در پی آن بلافاصله عملیات احیای قلبی و ریوی پیشرفته انجام گرفت و بعد از 20 دقیقه عملیات احیاء، قلب بیمار دوباره شروع به تپیدن کرد و کارشناسان فوریتهای پزشکی بیمار را برای ادامه درمان به بیمارستان هاجر(س) منتقل کردند.
به گزارش ایرنا، تکنسین های مرکز فوریت های پزشکی چهارمحال و بختیاری در 11ماهه امسال به بیش از دو هزار ماموریت دورن شهر و برون شهری اعزام شدند.
ایست قلبی،‌ متوقف شدنِ ناگهانی و غیرمنتظره‌ی عملکرد قلب، تنفس و هوشیاری است که ایست قلبی به طور معمول نتیجه‌ی اختلال الکتریکی در قلب است که عمل پمپاژِ آن را مختل و رسیدن جریان خون را به سایر اندام‌ها متوقف می‌کند.
ایست قلبی، اورژانسی است و اگر سریع مورد درمان قرار نگیرد، باعث مرگ ناگهانی می‌شود، اما با مراقبت‌های پزشکیِ سریع و مناسب، ممکن است فردی که دچار این عارضه شده است، زنده بماند.
انجام احیای قلبی ریوی (CPR)، درمان با دستگاه شوک یا حتی تنها فشار روی سینه، می‌توانند شانس زنده ماندن را تا رسیدنِ اورژانس، افزایش بدهند.
7363/2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.